Meltemi Skiathos

På hotell Meltemi Skiathos har rummen har utsikt över havet. Hotellet är fint och med närhet till hamnen i stan. Till den gamla stadsdelen har du bara en kort promenad.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 74 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Meltemi är ett mindre hotell nära Skiathos stad med moderna och bekväma rum. Bar finns lobbyn och liksom liten bistro/snackbar.

Wifi ingår i allmänna områden. Receptionen har öppet från morgon till kväll.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Skiathos Stad

La Piscine

Välkommen till La Piscine, ett hotell endast för gäster över 16 år. Hotellet har ett fantastiskt läge med en kortare promenad från Skiathos stad. Hotellet ligger i ett fridfullt område med en stor pool, restaurang och vinbar. Koppla av vid poolkanten, ät något gott i restaurangen eller upptäck butikerna och restaurangerna i hamnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon är centralt beläget i Skiathos stad, nära hamnen och en kort promenad till gamla stan. Härifrån har du bara fem minuters promenad till affärer, barer, restauranger och det livliga nattlivet. På hotellet finns en trevlig takterrass som erbjuder en slående utsikt över havet och småbåtshamnen.

Stellina

Stellina bjuder på ett fint poolområde i lugna omgivningar. Här väntar lata dagar och promenader in till Skiathos stad. Stannar du kvar på hotellet finns det både en bar och en lunchrestaurang.

Casa Blue

Casa Blue är litet hotell där du har lagom promenadavstånd till både stranden Megali Ammos och alla grekiska tavernor, restauranger, butiker vid hamnen i pittoreska Skiathos stad.