Stellina

Stellina bjuder på ett fint poolområde i lugna omgivningar. Här väntar lata dagar och promenader in till Skiathos stad. Stannar du kvar på hotellet finns det både en bar och en restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 195 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2,1 km
Till centrum: 1,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Stellina ligger strax utanför Skiathos stad, omringat av olivträd, cypresser och en fin trädgård. Hotellet har en pool med solstolar och parasoller samt en poolbar.

Restaurang med smakar från det grekiska och det internationella köket.

Wifi ingår över hela hotellet. Bärbara datorer med internet, som kan lånas i receptionen utan avgift. Reception med begränsade öppettider. Trappor och nivåskillnader inom hotellet. Ca 2 kilometer till stranden Megali Ammos på andra sidan av Skiathos stad.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Skiathos Stad

Poseidon (Skiathos)

På Poseidon bor du i fina lägenheter som ligger uppe på en kulle mellan Skiathos stad och Megali Ammos. Från poolområdet har du en fantastiskt utsikt över det Egeiska havet. Från hotellet är det gångavstånd både till stranden i Megali Ammos och Skiathos stad.

Meltemi (Skiathos)

Meltiemi är ett fint hotell i Skiathos stad med närhet till hamnen. Hotellet har ett vackert läge där rummen har utsikt över havet. Till den gamla stadsdelen har du bara en kort promenad.

La Piscine

Välkommen till La Piscine, ett hotell endast för vuxna över 16 år, med ett fantastiskt läge bara 5 minuters promenad från Skiathos centrum. Hotellet ligger i ett fridfullt område med en stor pool, restaurang och vinbar. Koppla av vid poolkanten, ät något gott i restaurangen eller upptäck butikerna och restaurangerna i hamnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon är centralt beläget i Skiathos stad, nära hamnen och en kort promenad till gamla stan. Härifrån har du bara fem minuters promenad till affärer, barer, restauranger och det livliga nattlivet. På hotellet finns en trevlig takterrass som erbjuder en slående utsikt över havet och småbåtshamnen.