Telis

Högt beläget och med härlig utsikt mot havet lockar lägenhetshotellet Telis med rymliga lägenheter. Hotellet är perfekt för dig som vill ha en lugn och skön semester i grönskande omgivningar med närhet till stranden. Vill du se dig om på ön med bil erbjuds kostnadsfri parkering.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Renoverade enrumslägenheter för 2 personer. Större enrumslägenheter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet passar dig som tycker om att ta dagen som den kommer, utan en massa måsten. Här kan du sitta länge med morgonkaffet och blicka ut mot havet. På 10-15 minuter tar du dig sen till den långa sandstranden för ett dopp, lägg på nångra minuter så är du i centrum där mysiga små tavernor och caféer väntar på dig.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Reception som är öppen dagtid. Brant backe upp till hotellet. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 250 meter från hotellet, sista biten får du promenera med ditt bagage.

Skiathos lockar sina besökare med många fina stränder. Du kan ta dig runt med lokalbussen, hållplats ca 250 meter från hotellet, eller hyra bil och då finns parkeringsmöjligheter på hotellet. In till Skiathos stad är det ca 9 kilometer.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Agia Paraskevi

Atrium Skiathos

Atrium Skiathos har ett härligt poolområde med en ljuvlig utsikt över havet och här är det lätt att få semesterkänsla. Den gyllene stranden, som är en av Skiathos längsta, är bara ett stenkast bort. Här har nästan alla rum havsutsikt.