Rumstyper på Avaton Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum med delad uteplats. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar - daglig påfyllning av en flaska vatten som ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vin och frukt finns på rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Kaffemaskin Nespesso - kapslar ingår. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med delad uteplats och direkt tillgång till en gemensam pool. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar - daglig påfyllning av en flaska vatten som ingår. En flaska vin och frukt finns på rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Sviter med två balkonger, varav en med uppvärmd jacuzzi. Sviterna ligger på hotellets översta våning. En dubbelsäng och en sittgrupp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar - daglig påfyllning av en flaska vatten som ingår. En flaska vin och frukt finns på rummet vid ankomst. Kaffemaskin Nespresso - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.