Rumstyper på Andromeda Villas & Spa Resort

Deluxesviter

Deluxesviter med balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns en uppvärmd privat pool, solstolar och matplats. Deluxesviterna har en dubbelsäng och vardagsrumsdel med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Svit

Svit med balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns en jacuzzi, bord och stolar samt solstolar. Sviterna består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer