Dubbelrum, ny del

Härligt rymliga dubbelrum i hotellets nya del. Rummen är moderna och inredda i skandinavisk stil. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Vattenkokare. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Rymliga och ljusa enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två separata sängar placerade bredvid varandra. Möjlighet till en extrabädd för barn i en bäddbar fåtölj. Tv. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin och vattenkokare. Klinkergolv. Gratis wifi luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Ljusa och rymliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar placerade bredvid varandra. I det kombinerade vardagsrummet/miniköket finns möjlighet till extrabäddar i en bäddbar fåtölj och en bäddsoffa. Tv. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin och vattenkokare. Klinkergolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33-46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.