Pelagos Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Pelagos Beach i utkanten av Votsalakia på Samos lockar med strandnära läge och mysiga poolområden. Lägenheterna är rymliga och ljusa med en litet kök där du kan laga enklare mat. Dubbelrummen ligger i en ny del av hotellet. Centrum ligger bara en kort promenad bort om du vill njuta av lokala specialiteter på någon mysig taverna.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenhet för 2-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum, ny del för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Priset
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 45 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Pelagos Beach lockar med ett mysigt poolområde med en pool och en separat barnpool. Detta poolområde är för gäster i lägenheterna. Här finns även några solstolar och parasoller att låna. Rakt över vägen, bara 10 meter från hotellet, breder stranden ut sig och där det finns solstolar och parasoller att hyra.

Lite bakom hotellet har en ny byggnad uppförts och i den är dubbelrummen belägna. Vid den nya byggnaden finns ett mindre gym, en jacuzzi och ett poolområde för gäster i dubbelrummen. Där finns också en trevlig poolbar dit alla hotellets gäster är välkomna.

Du surfar med gratis wifi på hela hotellet. Reception som är öppen ett par timmar på förmiddagen och ett par timmar på kvällen. Ett par minuters promenad från hotellet finns en supermarket där du kan handla ingredienser för att förbereda måltider i lägenheten. Ca 1 kilometer bort ligger centrum i Votsalakia där du hittar ett par mysiga tavernor och barer. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Lägenheterna: Frukostbuffé.
Rummen: Frukost. Frukosten serveras inomhus i den nya bygganden.

Säsongsinformation

Jacuzzin i den nya byggnaden kommer inte öppna sommaren 2021 på grund av det rådande läget.