Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bemötande av personalen
-
AC

Bekräftad gäst: 2021-08-02


7 av 10

+
Mot.service. vacker
-
Rum

Bekräftad gäst: 2021-07-21


9 av 10

+
Man kände sig trygg och omhändertagen! Renligt och speciellt vid poolområdet!
-
Buffén till alla måltider borde erbjuda mer nötkötts alternativ då vi ej äter fläsk. Mycket blandat eller enbart fläsk.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Jag tänker allt det var perfekt
-
Allt det var bra

Bekräftad gäst: 2021-07-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-28


10 av 10

+
Personal o utbud,underhållning,matt mm.
-

Bekräftad gäst: 2021-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2403 omdömen
Utmärkt
 
955
Väldigt bra
 
872
Bra
 
377
Mindre bra
 
124
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2021-08-11

av Mirre31

Måttligt Hotel med falska 4☆

Kom precis från 2 veckors semester på Oceanis. SAMMANFATTNING AV VISTELSE MAT:Måttligt för 4 ☆ hotel Oftast osaltad och smaklöst Varje Dag har dem Tema kväll på maten Grekisk,Mexican,Kinna,BBQ. Men det är nästan samm matt rätter. Bbq kväll inget speciellt. Om det är biff eller gris kött Oftast smakade dem dry. Pizzor var Ok faktiskt. Desert avdelning hmm...Inget specielt för 4☆hotel. Personalen i restaurangen var trevliga all beröm till dem. Snack-Baren Dimitri med 2 killar till stor beröm till dem. RUMMET: Waooo...Vad ska man säga när vi kom in trod jag att vi är i 90'talet. AC let som någon maskin eller liknande.Den blåser kall luft knappt 50cm. Så Rummet behöver uppgradering omedelbart,för dem ser ut som 2☆ ALLT SOM ALLT NÄR MAN SAMMANFATTAR 2 VECKOR Dem var OK MEN INTE MER. RESAN KOSTADE 40 TUSEN SEK FÖR 2 VUXNA O LITEN BARN 3ÅR . 4☆ HOTEL FÖR VÄNTAR MAN SIG LITE MER. INTE ETT MÅTTLIG KNAPPT 3☆ HOTEL

 
2019-08-07

av Jamtlandstaus Stockholm, Sverige

Fint hotell med närhet till det mesta

-Rum: + fina och modernt inredda rum och sköna sängar - dåligt wi-fi på kvällenoch dåligt med förvaring av kläder ( -Pool + rent och fint, vi hängde vid aktivitetspoolen de första dagarna men avslutade vår vistelse vid den lugnare vuxenpoolen som t.om vår dotter på 11år gillade bättre. ”lugn vuxen pool, en aktivitetspool och en barnpool” - aktivitetspoolen är liten så det blir trångt snabbt plus att det är aktiviteter i den flera ggr/dag, -Mat (all inklusive) +En eller två väldigt trevliga servitriser - Jag är väldigt kräsen i mat och detta var nog en av de sämsta all inklusive jag varit på, inget smakade något, kändes halvfabrikat eller snarare helfabrikat, t.om brödet på frukosten smakade plast...inget gott grekiskt lantbröd här. Glass, drinkar och juice smakade bara massa socker (och då är jag inget hälsofreak men alla har ju olika smaklökar och jag är kräsen som sagt så det kanske passar någon annan) -Service + Superservice från receptionen vid incheckning, aldrig blivit bemött så positivt i incheckning på en charterresa faktiskt, Killen som jobbade i poolbaren vid aktivitetspoolen som jag inte minns namnet på (jobbade som militär annars) var så otroligt trevlig och service-minded. -Strand +Underbart turkost hav - för de med småbarn som gillar havet är inte denna sida av ön rätt sida då det är stora vågor, blåsigt och stora klapperstenar. Allt som allt är vi jättenöjda en familj på 2 vuxna och 1 barn på 11 år...det enda som sänker betyget är mat och dryck och små pooler

 
2019-07-23

av Lindalilla83

Utmärkt!

Riktigt fint hotell,stor välskött pool,strand 50m från hotellet,bra mat,stor buffe,väldigt trevlig personal,mkt aktiviteter med grymt driv i personalen som står för underhållning under större delen av dagen samt kvällen.Väl godkänt helhetsintryck.

 
2018-08-24

av MeralTumer Stockholm, Sverige

Utmärkt!

Jätte bra hotell med otroligt god mat,Mycket allternativ. Väldigt rent och fräscht. Trevliga och hjälpsamma personal. Bra och stor pool med många solstolar. Fin matsal! Jätte nöjd med hotellet! Bra för par och barnfamiljer

 
2018-07-15

av Philip L

Underbart

Åkte för andra gången till oceanis, första gången var 2014 och nu när jag kom tillbaka var det till ett nytt hotell. Mycket som är omgjort och upp frächat helt underbart fint överallt, fina rum bra mat då min sambo är mjölkprotein allergiker trodde vi det skulle bli svårt med maten men fanns alltid massor för henne att välja på! Personalen var också alltid trevliga och hjälpsamma. Inte sista gången jag åker till oceanis!