Kundomdömen om Oceanis Beach Rhodes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 92 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Personalen var trevlig. Servicen var bra.
-
Maten på tok för överstekt samt glasen var ofta skitiga när man skulle hämta dryck i matsalen. Lyhört så in i helskotta, kändes som man bodde i en pappkartong så svårt att sova man vakna av alla ljud som hördes. Sen ett tips, sätt tassar på allt för alla stolar skrek mot klinkersgolvet.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Maten
-
Dåligt Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Mat o dryck
-
Katastrof att man får röka överallt (inte inne som tur va ) renoverat för några år sen men vissa delar var fortfarande i sämre skick. Sunkigt.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Fräsch, bra acc trevlig personal
-
Rummets placering, mycket ljud nära större väg som störde. Upplystes ej om att dricksvattnet kom direkt från vattenledningarna inte från renat vatten.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


8 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2023-08-30


4 av 10

+
Spiros i restaurangen var fantastisk och mötte oss alltid med ett ledande
-
Vi fick ett rum som inte stämde med det vi bokat, städarna stal ur vårat hotellrum och receptionspersonalen var inte alls trevliga när man uppbringade problem till dem. Hotell manangern kunde inte ens be om ursäkt när städarna stal ur vårt hotellrum

Bekräftad gäst: 2023-08-27


6 av 10

+
Det bästa med hotellet var att det fanns ett stort poolområde samt att dem har ”egen” tillhörande strand precis tvärs över gatan där solstolar ingår till boende på hotell.
-
Om man betalar flera tusen extra för att få bättre rum och havsutsikt osv då vill man ju gärna ha det när man anländer till hotellet. inte vill man hamna på plan 0 och få ett kasst rum där utsikten är deras parkerade bilar.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


7 av 10

+
Personalen på restaurangen var mycket trevliga och vänliga. Snacks baren hade mycket gott.
-
Städningen var inte bra alls. Hotellet måste verkligen satsa mer på städ. Kvinnan som jobbade i snacks baren var arg och otrevlig. Hon skrek åt mig på sitt språk. Hon ville att kollegan bredvid översätter vad hon säger. Antagligen hade jag tappat skeden och hon ville att jag vara mer försiktig. Hon var arg på mitt barn en annan gång. Hon ville inte att min 8 åring son hämta saker från baren utan sina föräldrar. Efter det var min son rädd att gå till baren. Det hände mera saker med den kvinnan. Jag hamnade i konflikt med henne. Hon förstörde två dagar av min semester.

Bekräftad gäst: 2023-08-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2785 omdömen
Utmärkt
 
1204
Väldigt bra
 
964
Bra
 
399
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2023-08-19

av anneliealice Göteborg, Sverige

Bra !

Blev imponerad av maten ,som jag och mitt sällskap tyckte va smakrik och varierande .( kanske lunchen va lite samma varje dag) Pizzan nere vid poolen får toppenbetyg . Personalen var mycket trevlig och hjälpsam . Rummet var rent . Jag låg på extrasäng i dubbelrum och den va helt okej. Värdeskåp på rummet gratis. Bra förvaring av kläder . - inga krokar på badrum (tips ta med sugproppskrok till handduk) Ett stort + till poolkillen som tog bort handdukar som paxade solstolar tidigt på morgonen .

 
2023-06-29

av Anders M

Anders

Fantastiskt trevlig personal och trevligt rum. Hade dem haft en poolbar så hade betyget blivit ännu högre. Kan varmt rekommendera detta hotell om ni vill åka till Grekland och Kos. Jag kommer med stor sannolikhet att åka hit någon mer gång

 
2023-06-28

av OnkelDallas Uddevalla, Sverige

Varma rekommendationer

Fantastisk personal. Otroligt måna om sina gäster. Hovmästaren Spiro var helt otrolig då han innan varje måltid gick igenom alla alternativ med våran grabb med Glutenallergi (Celiaki). Maten som sådan var helt ok men jag saknade distinkta smaker. Allt hade kunnat lösas med kryddor att ta vid sidan av men endast salt och peppar fanns att tillgå, detta sänker betyget på maten något. Läget är fint precis vid havet och det finns lite småbutiker på lagom promenadavstånd. Rhodos stad når man enkelt med buss för ca 20 sek. Mycket bra poolområde. Mycket bra grill vid poolen där man hämtade gyros, pommes, pizza, korv m bröd, hamburgare mm. Mycket fina välrenoverade rum, ständningen var klanderfri. Återigen vill jag tacka Spiro från botten av mitt hjärta, för han var hela skillnaden till varför vår lille grabb som har svårt med maten (utöver Glutenallergi) kunde äta alls. Min fru som är konstnär tecknade även dom två tillsammans som en gåva för att visa vår tacksamhet.

 
2022-11-13

av pian165

Läget är toppen. Personalen var hjälpsamma dygnet runt o även om maten var lite kryddad fanns alltid några nya rätter.

Rummet var enkelt men funktionellt med kylskåp o vattenkokare. Man väljer havsutsikt men skugga på balkongen eller utsikt bakom hotellet med sol på balkongen. Var där i okt.nov skiftet så vinden från havet var lite kall. Städningen och servering av olika saker var bra o man blev personligt välkomnad överallt i hotellet alla tider på dygnet. Ett särskilt tack till personalen i receptionen, baren o nattportiern

 
2022-08-18

av LindaE1861

Ett bra hotell med fantastisk personal!

Härlig personal i restaurangen med fantastisk mat varje dag! Stor eloge till Animationteamet Felix, Mino och Foufa som gjorde dagarna extra bra för barnen och även oss vuxna! Kan varmt rekommendera detta hotell för alla!