Kundomdömen om Oceanis Beach Rhodes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket Trevlig personal, kul aktiviteter bra aktivitets ledare, jätte god mat bra variationer, väldigt trevlig restaurang chef och all personal i restaurangen.
-
Det mesta var jättebra. Något man kan önska så är det lite bättre underhållning, Elias med dam inget vidare.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


7 av 10

+
Bra läge, fräscha rim
-
Maten

Bekräftad gäst: 2024-05-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


7 av 10

+
Personalen i stora restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Poolbaren. God mat, smidigt.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Välkomnande. Trevlig atmosfär. Trevlig personal. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Läget till Rhodos stad o närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


7 av 10

+
Inte så mycket barnfamiljer. Lugnt tempo och bra valmöjligheter till olika bad med havet och två olika poolområden.
-
Maten var för dålig även om det fanns mycket att välja på men inget direkt gott. Drinkar smakade inget vidare. Förbättra utbudet och bättre kvalitet på maten och dryck. Best var snacksbaren vid poolen. Där var fräsch och bra mat. Mycket bättre än inne på hotellbuffen. Vågen för väskor vid servicedisken visar flera kilo fel. Enkelt att lura gäster på pengar. Städning behöver bli bättre och bäddmadrasser i sängarna hade uppskattats så man slipper få fjädrar i ryggen. Annars var sängarna bra.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2841 omdömen
Utmärkt
 
1246
Väldigt bra
 
970
Bra
 
406
Mindre bra
 
134
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2023-08-19

av anneliealice Göteborg, Sverige

Bra !

Blev imponerad av maten ,som jag och mitt sällskap tyckte va smakrik och varierande .( kanske lunchen va lite samma varje dag) Pizzan nere vid poolen får toppenbetyg . Personalen var mycket trevlig och hjälpsam . Rummet var rent . Jag låg på extrasäng i dubbelrum och den va helt okej. Värdeskåp på rummet gratis. Bra förvaring av kläder . - inga krokar på badrum (tips ta med sugproppskrok till handduk) Ett stort + till poolkillen som tog bort handdukar som paxade solstolar tidigt på morgonen .

 
2023-06-29

av Anders M

Anders

Fantastiskt trevlig personal och trevligt rum. Hade dem haft en poolbar så hade betyget blivit ännu högre. Kan varmt rekommendera detta hotell om ni vill åka till Grekland och Kos. Jag kommer med stor sannolikhet att åka hit någon mer gång

 
2023-06-28

av OnkelDallas Uddevalla, Sverige

Varma rekommendationer

Fantastisk personal. Otroligt måna om sina gäster. Hovmästaren Spiro var helt otrolig då han innan varje måltid gick igenom alla alternativ med våran grabb med Glutenallergi (Celiaki). Maten som sådan var helt ok men jag saknade distinkta smaker. Allt hade kunnat lösas med kryddor att ta vid sidan av men endast salt och peppar fanns att tillgå, detta sänker betyget på maten något. Läget är fint precis vid havet och det finns lite småbutiker på lagom promenadavstånd. Rhodos stad når man enkelt med buss för ca 20 sek. Mycket bra poolområde. Mycket bra grill vid poolen där man hämtade gyros, pommes, pizza, korv m bröd, hamburgare mm. Mycket fina välrenoverade rum, ständningen var klanderfri. Återigen vill jag tacka Spiro från botten av mitt hjärta, för han var hela skillnaden till varför vår lille grabb som har svårt med maten (utöver Glutenallergi) kunde äta alls. Min fru som är konstnär tecknade även dom två tillsammans som en gåva för att visa vår tacksamhet.

 
2022-11-13

av pian165

Läget är toppen. Personalen var hjälpsamma dygnet runt o även om maten var lite kryddad fanns alltid några nya rätter.

Rummet var enkelt men funktionellt med kylskåp o vattenkokare. Man väljer havsutsikt men skugga på balkongen eller utsikt bakom hotellet med sol på balkongen. Var där i okt.nov skiftet så vinden från havet var lite kall. Städningen och servering av olika saker var bra o man blev personligt välkomnad överallt i hotellet alla tider på dygnet. Ett särskilt tack till personalen i receptionen, baren o nattportiern

 
2022-08-18

av LindaE1861

Ett bra hotell med fantastisk personal!

Härlig personal i restaurangen med fantastisk mat varje dag! Stor eloge till Animationteamet Felix, Mino och Foufa som gjorde dagarna extra bra för barnen och även oss vuxna! Kan varmt rekommendera detta hotell för alla!