Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • Nyrenoverat
 • Simskola och barnklubb
 • Juniorsviter med privat pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest populära och omtyckta Apollo Mondo Family-hotell. Detta flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade rätter och barnen har en egen buffé att plocka från. Nära hotellets strand finns ett poolområde med trädäck och med en pool där vuxna kan koppla av.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Tillgänglighetsanpassade dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsviter med privat pool för 1-2 personer/1-4 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Större enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent, trevlig personal och fina rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 741 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till ett renoverat Mythos Beach Resort!
Mythos Beach Resort genomgick till sommaren 2023 en ordentlig uppfräschning med nya möbler i bland annat lobby/reception, restaurangerna och baren. Kring poolen är solstolarna försedda med nya, sköna madrasser, allmänna utrymmen har moderniserats och förnyats. Ett antal rum har totalrenoverats och alla rum har nya badrum med dusch. Möblerna är uppdaterade och försedda med textilier i behagliga toner. Självklart finns allt du älskar med Mythos Beach Resort kvar - den rika buffen, personliga servicen, stora härliga poolområdena, för att inte tala om alla spännande aktiviteterna för stora och små.

Poolområde och strand
Det finns tre poolområden på Mythos Beach Resort, varav ett har två pooler där en är en aktivitetspool som är uppvärmd till minst 20 grader från den 13/4–20/5 och 15/9–6/11. Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Vid det separata barnpoolen finns en vattenrutschkana för yngre barn och vid hotellets framsida finns en ny pool. Inomhus finns, ytterligare två uppvärmda pooler, varav en är en liten pool för barn. Mellan hotellet och stranden finns även ett poolområde med trädäck med en relaxpool som är avsedd för vuxna, samt en liten jacuzzisektion. Både vid poolerna och stranden erbjuds solstolar, parasoller och pool- och strandhanddukar som ingår kan bytas två gånger per vecka utan avgift.

Club Polly & Mino och simskola
Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino erbjuder kvalitativa, roliga och lärande aktiviteter sex dagar i veckan. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Förena nytta med nöje och utveckla barnens simkunskaper på Apollos egen simskola, Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade och lär barnen att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Restauranger och barer
Välj mellan flera restauranger och barer på Mythos Beach Resort. I restaurangen Amalthia serveras rikliga bufféer till frukost, lunch och middag. Här finns en egen barnbuffé och mikrovågsugn om något behöver värmas. I à la carte-restaurangen Aktis kan du välja bland internationella och grekiska rätter. Det serveras också grillad fisk och kött. Restaurangen är öppen kvällstid kl. 18.30-22.00, måndag till lördag. Aktis är en kombinerad restaurang och bar som ligger vid stranden och bardelen har öppet varje dag, kl. 10.00-24.00. I poolbaren Apollo erbjuds dryck och enklare lunchrätter. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du ta en god drink och lyssna på musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café, vid relaxpoolen, kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet.

Gym och gruppträning
Hotell Mythos Beach Resort erbjuder gym och fyra träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Här erbjuds även sportaktiviteter som tennis och minigolf. Läs mer om sport och träning på Mythos Beach Resort. Passa även på att unna dig en skön behandling i hotellet spa.

Hållbarhet
Mythos Beach Resort är Travelife gold certifierade. Tack vare sitt miljöengagemang antogs Mythos Beach Resort 2016 som "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program och har även fått utmärkelsen "Certificate of Excellence" så många år i rad att de även fått Tripadvisors utmärkelse "Hall of fame". Hotellet är även certifierat enligt ISO 22000:2005. Certifieringen handlar om livsmedelssäkerhet, och att säkerställa hantering och produktion i alla led, ända fram till gästen vid bordet i restaurangerna. Här kan du läsa mer om Mythos Beach Resorts hållbarhetsarbete.

Övrigt
Stranden vid Mythos Beach Resort är en klapperstensstrand med inslag av sand. Det förekommer småsten på stranden och i vattnet. Badskor rekommenderas. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Boende i lägenheter har alltså inte tillgång till hiss, detta gäller även vissa av dubbelrummen. Begränsad lokal trafik i området kring hotellet. Bagagerum, dusch och wc finns tillgängligt vid sen avresa.

Ingår i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Gym
 • Fyra träningspass om dagen
 • Solstolar, parasoller och handdukar vid poolerna och stranden
 • Tennis före kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hela hotellområdet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Spabehandlingar
 • Tvättservice

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé för alla dubbelrum, juniorsviter samt vissa enrumslägenheter.

Mot tillägg:

 • Frukostbuffé för vissa enrumslägenheter samt alla tvårumslägenheter.
 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé) för alla rumstyper.
 • All Inclusive för alla rumstyper.

Säsongsinformation

Mythos Beach är ett Apollo Mondo Family-hotell i perioden 21 april-2 november 2024. Utanför den denna period erbjuds inga konceptaktiviteter som Apollo Swim School, barnklubben Club Polly & Mino eller träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino för barnen
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalande Apollopersonal
 • Direkttransfer
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppträning och gym ingår

Direkttransfer till hotellet

Som gäst på Mythos Beach kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Mythos Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Mitt Apollo.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Mitt Apollo. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?

Kolymbia Bay Art Hotel

Vuxenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nära stranden och på promenadavstånd från centrum av Kolymbia. I hotellets restaurang kan du njuta av smakerna från det grekiska köket där de lokala producenterna och säsongen får bestämma innehållet på dagens meny. Luta dig tillbaka i en bekväm loungesoffa och lyssna på skön musik innan det bjuds på lite rockigare musik framåt kvällen. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos genomgår en renovering under vintern och välkomnar dig och familjen till en ny och uppdaterad version sommaren 2024. Detta All Inclusive-hotell ligger nära både stranden och centrum, men allt du behöver finns på hotellet - så stressa av och koppla på semesterläge. Välkommen!