Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 2026 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent, trevlig personal och fina rum
-
Allt var mycket bra, men det fanns för många katter överallt

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Fantastiskt personal i restaurangen. De var väldigt hjälpsamma med min sons särskilda behov och allergi. Koken var fantastisk!
-
Katter som var ofta i restaurangen 😊. Man kanske skulle kunna ge mat till katterna någon annan stans än i närheten av restaurangen? Om man fortsätter ställa skålar precis bakom restaurangen så kommer katterna alltid komma hit.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Trevlig personal och poolområdet var härligt.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Mycket snyggt designat poolområde med barnpool, uppvärmd aktiv pool och inomhuspool, nära havet, kvällsunderhållning med magiker och akrobater, tennis och minigolf utan kostnad. Buffématen var också mycket bra, alltid färsk frukt, grönsaker och sallad. Mina barn uppskattade också verkligen barnbuffén
-
Gymutrustning var lite gammal, mer vegansk mat (tydligt märkt)

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Att det även fanns inte inomhuspooler och många vegetariska alternativ på buffén.
-
Vi kände oss lite ”ivägkörda” sista dagen då det även var slutet på säsongen. Allt stängdes igen och plockades undan innan vi hunnit därifrån.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Helheten, städningen och trevlig oxh hjälpsam personal.
-
Det var mycket lyhört ut i korridoren samt mellan rummen, som tur var hade vi ingagrannar. Minigolfbana har sett sina bästa dagar, men var gratis.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


7 av 10

+
Trevlig personal, renligheten, poolområdet för vuxna samt de sköna solstolarna med madrasser.
-
Hade önskat fler matställen. Gärna mer köksutrustning typ skålar och djupa tallrikar, kastruller i mer passande storlekar.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Fin atmosfär, varma pooler och fin service.
-
Det var synd att stranden var så stenig och tyvärr mycket ohygieniskt med katter (många) på verandan i matsalen och vid poolbaren, poolområdet. Kommer inte åka tillbaka pga det här.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Lugnt och välfungerande. Rent. Trevligt bemötande.
-
Polly och Mino klubben va lite trött.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

741 omdömen
Utmärkt
 
449
Väldigt bra
 
222
Bra
 
51
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-09-27

av Louise E

7 dagar 21/9-23

Mycket bra mat och väldigt trevlig personal. Dock är rummen extremt lyhörda. Man kan höra grannarna prata. Vi vart väckta varje morgon mellan 06-07 av grannens två åring, som skrek och grinade i en timme. Väldigt många barn i 0-5år och i resturangen är det väldigt påtalande då det skrika och grinas av 15 spädbarn samtidigt i kör! Termometer vispade 29° i havet och poolerna var i det kyligaste laget och visade mellan 26-27°. Endast 1 av 5 pooler är uppvärmda. Stranden är i dåligt skick och mycket fimpar och det är få solstolar och ingen beachbar. Övrigt rent och snyggt.

 
2023-09-20

av Sussi H

Mysigt, bra mat - en härlig veckq

Vi hade all inclusive och maten var super. Fanns mycket att välja på och något till alla. Acn på rummet funkade felfritt och var helt underbar med tanke på hettan ute. Vi hade tur och hade lägnhetsrum så "en egen" pool utanför där det var lite lugnare och inget folk och bara några meter till vårt rum. Bra underhållning på kvällen, kunde varat längre dock och inte bara för barn. Bäst var trollkarlen. Minus att poolerna stängde redan kl.18. Mackorna som låg i kylen när vi kom (vi kom sent på kvällen) var torra och tråkiga. Med tanke på all fin mat vid frukost, lunch och middag kunde man kanske fått nån fräschare smörgås eller sallad och frukt. Är helnöjd överlag ändå över vår vistelse. Mysigt hotell. Skönt att det ligger lite utanför tyckte jag Men det är ju en smaksak. Extra plus för alla söta kattungar.

 
2023-09-17

av 832sannak

Fint hotellområde

Fint hotellområde där poolområdet kändes fräscht och välskött. Lite för lite solstolar så man fick "paxa" plats tidigt på morgonen. Vi valde inte all inclusive och det är vi nöjda med för sorlet som var från bufferestaurangen på kvällen var INTE mysfaktor. Vi åt frukostbuffén varje dag och den var fräsch och det fanns allt man kan tänka sig på den. På kvällarna valde vi att käka inne i Kolymbia där det fanns ett par restauranger varav Ouzaki var den absolut bästa! Det tog 15-20 min att promenera in till byn från hotellet. Vi bodde i en juniorsvit med egen pool och det var trevligt men vi hade en hel del problem med myror. Det kändes inte heller riktigt som att städningen av rummet var fem plus, det dög men inte mer. Stranden borde göras i ordning, ganska svårt att ta sig ner i vattnet pga stora stenar. Sammantaget är vi ändå väldigt nöjda med vår vistelse. Skulle absolut kunna komma tillbaka men skulle inte välja all inclusive då heller.

 
2023-09-12

av Åsa W

Mythos beach -fräscht all-inclusive hotell som satsar främst på familjer med barn.

Hotellet är fräscht med fina rum samt fint och stort poolområde. Bra mat, snacks och dryck som ingick i all inclusive. Konceptet bra men kunde ha varit bättre om även a’ la carterestaurangerna ingått. Lite tjatigt med buffén hela tiden, även om maten var god och vällagad. Men det blir lite skolmatsalsfeeling tyvärr. Vuxenpoolen uppskattade vi mycket då den var väldigt ren och fräsch. Dock fanns där för få solsängar, man fick måste vara tidigt ute för att få solsängar. Superbra snabbt wifi som täckte hela området. Hotellets plus: Fräscha rum och allmänna utrymmen Bra vällagad mat (för att vara buffé) Stora generösa poolområden med egen pool för vuxna (från 16 år). Bra wifi En liten supermarket på hotellet Personalens servicekänsla Härligt med närheten till havet och egen strand (när man väl kommer i). Hotellets minus (varför jag ej ger 5 stjärnor): - Högljudd barnunderhållning på kvällen i hotellets bar (!) Med en så pass stor anläggning kunde man förlägga dessa spektakel någon annanstans… Var är underhållningen för vuxna? - Den eländiga stranden med trasiga och ofräscha solstolar och svårigheter att gå i vattnet p g a alla stenbumlingar. Det här är stranden som hotellet verkar ha glömt att de har. Åtminstone borde ett räcke installeras så man kan gå i och ur på ett säkert sätt. Jag ramlade och slog mig illa när det var stora vågor. Obehagligt. Synd på det härliga läget och det fina vattnet. - För lite solstolar i vuxen-arean. - inga alternativ till buffe’n vid middag. Överlag ett trevligt hotell som jag kan tänka mig att återvända till, trots de sistnämnda bristerna. Personalen är trevlig och det är ett fräscht hotell med bra faciliteter. Det finns ju alltid något att önska när man reser och de bra sakerna överväger de negativa, får jag ändå säga.

 
2023-08-22

av Pernilla A

Fantastiskt fräscht Hotell.

Detta är ett fantastiskt fräscht hotell, med enormt trevlig och omtänksam personal. Härliga pooler , god mat och en varm och lugn stämning på hela området fast det är många barn . Väldigt nära till stranden och en egen pool för dom föräldrar som vill ha lite barnvakt och några minuters tystnad 😊 Man känner sej som en ny människa efter en vecka på mythos beach resort . Vi rekommenderar detta hotell med hela vårt hjärta .