Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 2136 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten var verkligen toppen!
-
Det vore bra med en timme avsatt för motionssim i den uppvärmda poolen då det är helt omöjligt att simma där då bollarna och krokodilerna dyker upp 🙂

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
superbra för barn, underhållning, rent och fint
-
alldeles för mycket mat på buffé. Mkt matsvinn? Inte så klimatsmart. Hellre färre rätter som är mer vällagade.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


5 av 10

+
Närheter till supermarket 50 meter utanför hotellet.
-
Bättre mat, mer att välja på och lägre priser för oss som inte har all-inclusive. 5euro för en draft är alldeles för dyrt!

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Service jätte bra
-
Saknas festar

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Rent och snyggt. Jättegod mat!
-
Bättre städning av stranden nedanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Allt var toppenbra. Finns inget att klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Närheten till fotbolls- och baskletplan för vår del. Rent och snyggt på rummen, nära havet.
-
Stranden var väldigt stenig och själv strandstolspartiet ganska trist, dåligt efterhållet, slitna solstolar. Här kunde man göra mer, helt klart.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Stort område med många olika delar, mkt trevlig och hjälpsam personal. Ok gym.
-
Fanns myror på golvet i rummet, städpersonalen ändrade temperaturen i rummet samt flyttade saker dit dom ville ha det. Poolerna var lite väl kalla, varmare i havet. En av katterna klöser för att tigga mat på uteserveringen.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Allt, personal, poolområdet, atmosfären, maten.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
Tycker att personalen i matsalen och i baren är perfekt, städpersonal skulle vara lite tiss på morgonen inan 8
-
Inte så mycket

Bekräftad gäst: 2021-10-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

696 omdömen
Utmärkt
 
425
Väldigt bra
 
208
Bra
 
48
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2021-08-10

av stefanhR6878FC

Härlig strand och bra väder, men vi kommer ej åka dit igen

Detta hotel är för en familj som inte är ute efter något specielt, utan bara bada och sola. Maten var smaklös, Rummen är gamla och slitna och många saker är sönder. Tex dålig AC, dåliga kylskåp som en kyler. Trasiga handukshängare och dörrhandtag som hänger snett. Det är också väldigt få drinkar som finns som All Inclusive.

 
2021-07-13

av Partysara Stockholm, Sverige

Familjehotell med mycket bra gruppträning och sportaktiviteter

Stort familjehotell med många olika aktiviteter för barn. Många sportaktiviteter för alla åldrar men med mycket fokus på små barn. Stort utbud på frukostbuffén även om det kan vara stökigt och rörigt runt omkring. Poolbaren är ok för lunch. Restaurangen vid Mondo är dålig och dyr men kaffet är bra. Personalen är trevlig och hjälpsam. Det allra bästa med hela hotellet är träningspassen. Yogan på morgonen är underbar. Min favoritinstruktör var Sanna. Alla olika träningspass var roliga och alla instruktörer var bra. Gymmet är väldigt slitet och gammalt och trasigt. Det är så gammalt att till och med klockan på gymmet stannat och inte ändrats. Många maskiner som är out of order. En enkel sak skulle vara att köpa in nya yogamattor för varje säsong, både till gym och gruppträning då de är trasiga och ofräscha. Pga corona måste man förboka gymmet och det var krångligt. Det hade varit bättre med en maxgräns av personantal som grannhotellet hade. Fina och rymliga rum med kokvrå. Supersköna sängar. Mysigt att sitta på balkongen på kvällen. Flera olika pooler och härligt hav ( om du har badskor) Det finns en restaurang och en affär precis utanför hotellet. Annars tar det ca 15 min att promenera till byn där det finns många bra restauranger och shopping för turister.

 
2020-12-02

av bf365 Borås, Sverige

Rent, bra restauranger och fantastisk personal!

Om ni letar efter ett ställe med finkornig sandstrand så kan ni sluta läsa och välja ett annat ställe. Om ni kan leva med grovkornigt och stenbotten: Då är detta erat ställe! En minuts gångavstånd från stranden och det strandnära gruppträningsgymmet. Tre pooler på huvudområdet, samt en avskild vuxenpool för dom som inte gillar barn och ytterligare en pool precis utanför den nybyggda sidobyggnaden (20 meter från huvudhotellet) med enrumslägenheter. Underbar mat, med möjlighet att äta all-inclusive a la carte lunch samt 8 Eur avdrag på notan per person på finrestaurangen (gratis dryck på alla restauranger såklart). Otroligt rent och fint med underbar personal. Kvällsunderhållning sex dagar i veckan. Life guards vid alla pooler. Tennisbanor, fotbollsplan, och minigolf, men allt detta kan ni läsa er till. Jag kan inte annat än att helhjärtat rekommendera detta underbara ställe!

 
2019-12-22

av X5592XUmaries Lidköping, Sverige

Trevligt men inget vi återkommer till!

Inget mysigt, matsalen var för hög ljudnivå! Maten vid all-inclusive innebar samma lunch varje dag! Bättre på kvällarna där maten varierade! Ändå proffsig personal i matsalen! För mycket stenar på stranden och i havet! Hotellrummet var jättefint! Balkongen var fin! Poolbaren var bäst! Bra utbud på aktivitet på havet!

 
2019-10-28

av Risoros Orihuela Costa, Spanien

Semester

V 43 bra vecka innan höstlovsveckan drar i gång lite lugnare då.Vi har haft en fantastisk vecka med sol varje dag +25-27. Om man bara är ut efter att slappa på hotellområdet så är hotellet rätt val både för familj och par. Vi hade bara frukost och åt oftast vid restaurang nere vid havet för både lunch och middag. Bästa var Dora som jobbade med att servera mat/dryck alltid glad och gav det extra som gjorde vistelsen extra bra ⭐⭐⭐⭐⭐ till henne.