Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1881 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Flera poler
-

Bekräftad gäst: 2024-06-13


9 av 10

+
Bra fungerande ac! Gott om solsängar! Bra ordning! Fina rum! Bra sängar med bäddmadrasser, bra kuddar!
-
Dåligt havsbad! Någon form av brygga eller pir så man kan komma i och ur vattnet med badstegar!

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Jättefina rum o toppenbra för oss som storfamilj att få rum med anslutningsdörr. Bra städ. Toppenbra mat o gott vin. Fina pooler o gott om solstolar.
-
Stranden var sämre än väntat, stenstränder kan ju vara olika bra/dåliga. Sportutbudet var sämre än förväntat. Mycket bra träning, men för lite sport för barnen. Det var alldeles för varmt (runt 40grader) så det gick inte att spela fotboll på konstgräset. Hade varit bättre med mer vattenpolo (vilket vi frågade om, men det gick inte att ändra???).

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Att det var så bra och välanpassat för våran 3 åring, väldigt trevliga reseledare samt väldigt fräscht.
-
Vi var nöjda med allt i helhet. Dock blev både jag och min sambo magsjuka. Vet inte om det kunde bero på maten.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Service, utbud av mat, väldigt bra för barnen.
-
Mer skuggiga platser hade varit bra för minsta barnet. Ett lekrum inomhus? Tyvärr blev vi rejält magsjuka på slutet och efter hemkomst.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


7 av 10

+
Maten och servicen.
-
Enrumslägenhet kan inte få kallas lägenhet, tycker jag. Det står 1-2 personer ca 25kvm. Vi var 2 damer. Garderoben 10 galgar inga lådor inga krokar fick INTE plats med våra resväskor. vi kunde inte mötas i "sovdelen". Ingen matplats inne. USELT för så mycket pengar. Gör om gör rätt för det var för stor prisskillnad på "enrumslägenhet" och "större enrumslägenhet" allt var bättre innan 2023. Vi har varit en vecka varje sommar från 2015-2019 sen kom pandemin så vi återkom nu 2024 och hade samma förväntningar som tidigare år men tyvärr, vi kommer INTE tillbaka.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Trevligt personal. Bra hjälp av Apollo personal Molly bla pga sjukdom i sällskapet.Omtänksamt att ringa på kvällen och höra hur man mår.Mycket uppskattat!!.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Trevligt poolområde där det fanns gott om solstolar. Personal som plockade och höll snyggt. Apollo personal samt hotellpersonal mycket tillmötesgående och trevliga.
-
Minidiscot hölls ute vid poolen vilket inte uppskattades av vår 6 åring. Hon önskade att det var uppe vid scenen där övriga uppträdanden var. Dock bra jobb av Apollos personal.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Hotellet var fräsch och rent. Bra utbud på mat. Flera pooler och nära till stranden. Hängmattor och plats under träden vid stranden. Det fanns alltid lediga solstolar. Gott om saker för alla att göra tex minigolf schack etc. Trevlig hjälpsam personal
-
Kunde finnas fler större bord för 6-7 personer inomhus i matsalen. Borden för större sällskap fanns på terassen där det var olidligt varmt.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

744 omdömen
Utmärkt
 
452
Väldigt bra
 
222
Bra
 
52
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-05-03

av Maria S Stockholms län, Sverige

Välj det här hotellet!

Fantastiskt hotell! Fina & stora rum med stort bra badrum & en stor balkong som var mysig att sitta på. Bra städning, byta av handdukar varje dag, poolhanddukar 1/v, bra & många breda galgar, bra förvaring, stort kassaskåp. Maten var helt otrolig! Sån variation, väldigt gott och fina upplägg. Kan vara ett av de bästa hotellen jag ätit på. Välj helt klart halvpension. Passen var bra & härliga ledare med bra energi. Började mina dagar med yoga vid havet. Sen provade vi andra pass (cardio energi, bootcamp, tabata etc.) Gymmet var även det bra och räckte gott över semestern. De har flera pooler. Var härligt att ligga vid havet (ta med badskor, behövs) och vuxenpoolen var lungt & skön. Missa inte färska smoothies vid vuxenpoolen. Även maten i poolbaren var rätt bra och rosévinet lika så. Trevlig och hjärtlig personal. Kan även tillägga att efter ha läst flera recensioner här var jag som både kattallergiker och katträdd orolig över att katterna skulle vara ett problem. Men de var bara gulliga och stampar du bara lite med foten förstår de vinkeln och går därifrån direkt så se förbi de recensionerna. Vi kommer absolut att åka tillbaka och kan rekommendera det till alla.

 
2024-04-25

av Simeon S

Magisk upplevelse

Mycket bra och rolig show. Imponerande magiska trick presenterade på ett charmigt sätt. Publiken engagerades och blev delaktiga i showen på ett trevligt sätt. Både barn och vuxna fascinerades av föreställningen och de olika magiska tricken.

 
2023-09-27

av Louise E

7 dagar 21/9-23

Mycket bra mat och väldigt trevlig personal. Dock är rummen extremt lyhörda. Man kan höra grannarna prata. Vi vart väckta varje morgon mellan 06-07 av grannens två åring, som skrek och grinade i en timme. Väldigt många barn i 0-5år och i resturangen är det väldigt påtalande då det skrika och grinas av 15 spädbarn samtidigt i kör! Termometer vispade 29° i havet och poolerna var i det kyligaste laget och visade mellan 26-27°. Endast 1 av 5 pooler är uppvärmda. Stranden är i dåligt skick och mycket fimpar och det är få solstolar och ingen beachbar. Övrigt rent och snyggt.

 
2023-09-20

av Sussi H

Mysigt, bra mat - en härlig veckq

Vi hade all inclusive och maten var super. Fanns mycket att välja på och något till alla. Acn på rummet funkade felfritt och var helt underbar med tanke på hettan ute. Vi hade tur och hade lägnhetsrum så "en egen" pool utanför där det var lite lugnare och inget folk och bara några meter till vårt rum. Bra underhållning på kvällen, kunde varat längre dock och inte bara för barn. Bäst var trollkarlen. Minus att poolerna stängde redan kl.18. Mackorna som låg i kylen när vi kom (vi kom sent på kvällen) var torra och tråkiga. Med tanke på all fin mat vid frukost, lunch och middag kunde man kanske fått nån fräschare smörgås eller sallad och frukt. Är helnöjd överlag ändå över vår vistelse. Mysigt hotell. Skönt att det ligger lite utanför tyckte jag Men det är ju en smaksak. Extra plus för alla söta kattungar.

 
2023-09-17

av 832sannak

Fint hotellområde

Fint hotellområde där poolområdet kändes fräscht och välskött. Lite för lite solstolar så man fick "paxa" plats tidigt på morgonen. Vi valde inte all inclusive och det är vi nöjda med för sorlet som var från bufferestaurangen på kvällen var INTE mysfaktor. Vi åt frukostbuffén varje dag och den var fräsch och det fanns allt man kan tänka sig på den. På kvällarna valde vi att käka inne i Kolymbia där det fanns ett par restauranger varav Ouzaki var den absolut bästa! Det tog 15-20 min att promenera in till byn från hotellet. Vi bodde i en juniorsvit med egen pool och det var trevligt men vi hade en hel del problem med myror. Det kändes inte heller riktigt som att städningen av rummet var fem plus, det dög men inte mer. Stranden borde göras i ordning, ganska svårt att ta sig ner i vattnet pga stora stenar. Sammantaget är vi ändå väldigt nöjda med vår vistelse. Skulle absolut kunna komma tillbaka men skulle inte välja all inclusive då heller.