Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass, vissa balkonger med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i rummet). Kylskåp. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag enklare städning. Rummen varierar i storlek. De flesta rum är belägna i huvudbyggnaden.

Rumsstorlek: ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare samt kaffe och te, kylskåp, brödrost samt enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning. Lägenheterna varierar i utseende och storlek. De flesta belägna i en nybyggd sidobyggnad.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med stor balkong med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med markterrass och privat pool samt begränsad havsutsikt. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar och parasoll. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-4 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenheter med balkong eller markterrass, vissa med utsikt mot poolen. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare samt kaffe och te, kylskåp, brödrost samt enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning. Lägenheterna varierar i utseende och storlek, och de flesta belägna i en nybyggd sidobyggnad.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum

Tillgänglighetsanpassade dubbelrum med balkong, vissa balkonger har poolutsikt. Två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i rummet). Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning. Rummen varierar i storlek. Alla rummen ligger i huvudbyggnaden med hiss.

Dörrbredd in i rum: 96 cm
Dörrbredd till balkong: 100 cm
Dörrbredd till badrum: 100 cm

Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Tvårumslägenheterna består av en enrumslägenhet och ett dubbelrum. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare samt kaffe och te, kylskåp, brödrost samt enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka, varav en dag med enklare städning.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.