Dubbelrum

Moderna dubbelrum i varierande storlekar, de flesta är belägna i huvudbyggnaden. I alla rum finns tv, vattenkokare och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i rummet). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa balkonger med med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 18-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter

Trevliga och moderna enrumslägenheter av hög standard och med varierande utseende och storlek. De flesta belägna i en nybyggd sidobyggnad. I lägenheterna finns minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Tv. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Fint inredda juniorsviter med tv och Playstation. Vattenkokare, kaffebryggare, vinkyl och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Stor balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Juniorsviter med privat pool

Fint inredda juniorsviter med privat pool. Tv och Playstation. Vattenkokare, kaffebryggare, vinkyl och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i juniorsviten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool och begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-4 personer.

Tillgänglighetsanpassade dubbelrum

Tillgänglighetsanpassade rum i varierande storlekar, de flesta är belägna i huvudbyggnaden. I alla rum finns tv, vattenkokare och kylskåp. Möjlighet att låna strykjärn och strykbräda i receptionen. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i rummet). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa balkonger har poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Dörrbredd in i rum: 96 cm
Dörrbredd till balkong: 100 cm
Dörrbredd till badrum: 100 cm

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga trerumslägenheter med två separata sovrum och två badrum. Lägenheterna består av en tvårumslägenhet och ett dubbelrum med förbindelsedörr. Alla lägenheter har minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Tv. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 71 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenheter

Trevliga och moderna tvårumslägenheter av hög standard. Tvårumslägenheterna har separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Alla lägenheter har mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och brödrost. Tv. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Luftkonditioneringen är centralstyrd och sätts på vid behov (kan då regleras i lägenheten). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka, varav 1 dag enklare städning.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.