Restaurangtips på Lesvos

Lesvos smaker

Njut av genuin grekisk mat och lokala specialiteter som exempelvis sougania - lök fylld med ris och köttfärs. Missa inte heller deras version av baklava smaksatt med mandel och rosvatten under din semester på Lesvos. 

Restauranger i Molyvos
 

Misirlou Grill & bar

Populär restaurang i Molyvos. Är du sugen på vällagade hamburgare är det hit du ska gå! All mat tilllagas med passion, fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser.

Meltemi Restaurant

Familjeägd mysig restaurang i Molyvos som förutom grekiska rätter även erbjuder pizza. Här finns även en takterrass med fin utsikt över havet.

 

Restauranger i Petra
 

Restaurang Thalassa 

Direkt vid strandkanten i Petra ligger den familjeägda restaurangen Thalassa. Restaurangen har en mysig atmosfär och en ljuvlig utsikt över havet, perfekt för dig som vill njuta av vällagad grekisk mat och samtidigt se solen gå ner i havet. 

The Women's co-operative 

Uppskattad för sin vällagade grekiska husmanskost, trevliga personal och mysiga takterrass. Här finns även gott om alternativ för dig som är vegetarian eller har glutenintolerans. Restaurangen är belägen vid torget i Petra.  

Restaurang Kalderemi 

En en av gränderna i närheten av kyrkan hittar du den mysiga restaurangen Kalderemi i Petra. Ät här eller beställ en gyros to go, oavsett vad blir du inte besviken. 


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Lesvos, hitta och boka en resa till Lesvos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Lesvos

Här hittar du våra bästa tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, härligaste sevärdheterna och mycket mer!

Se alla våra restips för Lesvos

Lesvos

  • Det genuina Grekland
  • Fina sandstränder och skiftande natur
  • Perfekt för vandring
Se alla resor till Lesvos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här