Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevligt bemötande och nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
Rymlig, välutrustad tvårumslägenheter med stor balkong. Läget. Nära till stranden och tavernor. Litsa och hennes syster.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Trevlig lägenhet inte så stor med för 2 personer helt ok. Fin altan med mycket sol. Trevlig värdinna. Närheten till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


7 av 10

+
Läget, om inte backen funnits.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Nära till det mesta
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Trevliga värdar och städpersonal som hade gott bemötande. Sammantaget med vänliga människor, närhet till bad och god mat, mest nöjda.
-
Helt ok, men, det var i nedre plan och det fanns inget fönster med utsikt. Ett som var plåt jalusi nedfällt hela tiden pga insyn. ”Vår” uteplats/altan var trevlig, men den var öppen för övriga på boendet så det blev väldigt ”oprivat”. Sängarna var ok. Då vi kom så var det lite översvämning i rummet då kylskåpet hade råkats slå av. Jag hjälpte till att torka golvet, och fick torka kontinuerligt under dagen innan det var kallt nog igen. Helt ok, men ingen kompensation. Kan ändå tänka mig att bo där igen. Rum nr 2.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
Kan tyvärr inte svara på dessa frågor eftersom jag bodde hos vänner
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Läget och trevliga ägare
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

0% av resenärerna rekommenderar

1 omdömen
Utmärkt
 
0
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-09-12

av larspeterharris Helsingborg, Sverige

A highly recommended place to spend your vacation

Litsa is a charming little hotel with seven apartments/studios of different sizes. The one we had was very well equipped with everything you need. Litsa and her sister took good care of us and made sure that we had a wonderful two week vacation in Agios Isidoris/Plomari. The best beach in Lesbos is just a short walk away, Plomari village a little longer walk but well worth the effort. A highly recommended place to spend your vacation.