Flisvos

  • Centralt läge i Sitia
  • Wifi ingår på hela hotellet
  • Ett stenkast från stranden

Vill du bo med ett bra läge i Sitia, och vackra vyer över den glittrande bukten? Då kan Flisvos, ett prisvärt, enklare hotell, vara det bästa valet för dig. Vart du än vill ta dig, om det så är till stranden, hamnen, affärer, barer eller restauranger, är du där på fem minuter. Frukosten intas med fördel i den lilla trädgården.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 55 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Flisvos är ett litet hotell i centrala Sitia, bara 50 meter från stranden. Här finns en frukostmatsal med trevlig utomhusdel, där du börjar dagarna med en frukostbuffé.

Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet har en parkering för dig som hyr bil. Vill du utforska mer av Sitia och Kreta men inte köra själv väntar en busshållplats bara 150 meter bort. Väg måste korsas för att nå stranden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Sitia

Itanos

Hotell Itanos ligger i hjärtat av Sitia – med caféer, tavernor och butiker runt knuten. På takterrassen finns både pool och restaurang. Här kan du slå dig ner med en drink och samtidigt beundra havet, hamnen och stadens hus som klättrar längs bergssidan.

Sitia Beach City Resort & Spa

Välkommen till Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias bästa hotell med ett rymligt poolområde, fint spa och ett härligt läge nåra stranden och bara en kort promenad från centrum. All Inclusive finns mot tillägg. Välkommen till en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

El Greco Sitia

På omtyckta hotell El Greco Sitia bor du centralt bland Sitias charmiga gränder och har nära till tavernor, kaféer och barer. Ett svalkande dopp finns alltid nära till hands då havet och stranden ligger en kort promenad bort.