Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal . Läget mycket centralt och bekvämt.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


8 av 10

+
Läget. Utsikten.
-
Mycket liv från restaurangerna, men gick bra att stänga balkongdörren och sätta på aircondition. Då blev det tyst.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Närheten till den fina strandstranden och mitt i centrum
-
Byt ut sängarna, tråkigt med två enkelsängar intill varandra. Kan inte ligga intill varandra med en träram i mitten. Sätt upp en duschvägg istället för draperi, mycket blött på golvet. Laga fontänen, hade blivet mycket trevligare

Bekräftad gäst: 2023-09-22


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Prisvärt, bra läge, vänlig personal, rent o snyggt, lagom stort hotell
-

Bekräftad gäst: 2023-09-01


6 av 10

+
Trevlig personal
-
Alldeles för små duschar hade varit enkelt att förbättra dessa

Bekräftad gäst: 2023-08-25


5 av 10

+
-
Trångt rum, trång dusch med dålig belysning på toaletten, liten balkong

Bekräftad gäst: 2023-07-14


2 av 10

+
personalen är lugn och ler hela tiden
-
mycket små rum, allt i grönt, gardiner och överkast, kuddar tunna och inte bekväma, låga sängar, ingen pool, det fanns en fontän där det inte fanns något vatten, mycket litet kylskåp

Bekräftad gäst: 2023-07-07


7 av 10

+
Närheten till bad och restauranger trevliga städerskor men tyvärr väldigt dåliga på engelska
-
skriv enkel frukost i reklamen kan inte se att det var frukstostbufe Annars inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-06-23


8 av 10

+
Den trevliga personalen.
-
Lite tråkig frukost.

Bekräftad gäst: 2023-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
17
Bra
 
16
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-27

av Andreas L Uppsala, Sverige

Charmigt hotell

Vi bodde här med familjen en vecka via Apollo. Litet och mysigt hotell med trevlig och serviceinriktad personal som Alltid har ett leende på läpparna och alltid hälsar. Enda minuset är sängarna som är i hårdaste laget.

 
2018-09-21

av Kristiinadaniel Uppsala

Semester

Hotellet ligger väldigt nära till stranden och alla restaurangerna, ett morgondopp i havet är lockande. Frukosten bättre än förväntad. Rummet vi hade hade en tråkig balkong med ingen utsikt alls. Sängen var hårda i vanlig ordning, som oftast i Grekland, men vi fick extra bäddmadrasser av en trevlig städerska. Kuddarna stank svett, vi fick dom utbytta. Personalen i receptionen kunde väldigt lite engelska.

 
2018-09-20

av DanCUppsala Uppsala, Sverige

Billigt och enkelt.

Har man oturen och få rum mot baksidan blir detta hotel en stor besvikelse. Frukosten är bättre en vad man kan tro. Handdukarna känns gammals och slitna byts var tredje dag vilket är snålt då det på inget vis går att få bort vatten Duschen är väldigt liten vilket gör att det blir vatten över allt. Plus för den väggfasta hårtorken. Hotellet ligger mitt i stan och cirka femtiometer till Sitia Beach. Så morgondopp blir det före frukost. Personalen är trevlig men förvånansvärt dåliga på engelska.

 
2018-09-07

av SGA6 Petra, Grekland

Bra service och läge

Ett enkelt hotell med små rum men stora balkonger. Behov av att se över duschlösningen - en del rum har duschkabin 60 ggr 60 cm, vilket gör att det blir mycket trångt eller tom omöjligt att duscha för storvuxna personer. Mycket serviceinriktad personal och bra frukost där det lilla extra fanns varje dag. Det kunde vara tårta eller en liten bakelse till kaffet t ex.

 
2018-05-28

av Finnfara Säter, Sverige

Enkelt och trivsamt hotell

Perfekt läge i Sitia. Hotellet har rum i två byggnader med en innergård emellan. Rummen är inte särskilt stora, men räcker gott att sova i. Där finns säng, något hår, skrivbord och stolar. Dock är det lite lyhört genom dörren. Papperskorg saknades i rummet. På balkongen finns gott om plats för bord med två stolar. Frukosten är enkel och inte minst brödet är enahanda och kaffemaskinen levererar halvljummet kaffe. Baren är inte alltid öppen och hade ett spartanskt sortiment där till och med ouzo inte fanns. Allt negativt uppvägs av trevlig personal och läget med närhet till många tavernor och barer samt en fin strand. Flisvos är ett mysigt hotell som vi definitivt kan välja igen.