Castri Village

Det charmiga lägenhetshotellet Castri Village ligger på en kulle med fantastiska vyer över bukten. Här kan du inta frukosten vid poolen och låta blicken svepa ut över de gröndraperade landskapen. Vill du få upp pulsen något är omgivningarna utmärkta för vindsurfing och mountainbike.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer/2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra service vänliga och hjälpsam personal 10 av 10
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 85 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Castri Village ligger 2,5 kilometer från byn Palekastro och nära den vackra och populära palmstranden Vai på västra Kreta, och ligger innästlat mellan bergen bland olivträd. Här finns en pool och en separat liten barnpool för små barn. Solstolar och parasoller.

Pool-/snackbar och en restaurang där du kan äta frukost och middag. En gång i veckan, från och med juni, finns det möjlighet att delta i hotellet traditionella afton med läckra lokala rätter och traditionell musik.

Wifi ingår på hela hotellet. Reception som är öppen kl. 08.00–22.00. Deponering ingår i receptionen. Hotellet erbjuder skjuts/hämtning till affären för de gäster som vill handla. Anmäls i receptionen. Windsurfing och mountainbikes mot avgift (ej i hotellets regi). Nära hotellet ligger Toplou, ett munkkloster med prisvinnande viner. Vill du utforska Kreta med hyrbil finns erbjuder hotellet parkering utomhus. Lokala bussar går till och från Sitia och Heraklion. Fyra kilometer till stranden Vai och 19 kilometer till Sitia. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)

Alla hotell, Palekastro

Hiona Holiday

Hotell Hiona Holiday är vackert beläget med bara fem minuters promenad till ett litet centrum i Palekastro, med ett fåtal, små genuina tavernor. På hotellet finns pool, poolbar och frukostrestaurang. Till fots eller med hyrbil tar du dig lätt från den ena paradisstranden till den andra.