Rumstyper på Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med delad pool och markterrass, vissa med havsutsikt. Solstolar och parasoller på uteplatsen. Några trappsteg upp till markterrassen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsviter med uteplats med delad pool och havsutsikt. Solstolar och parasoller på uteplatsen. Poolen delas av fem sviter. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa samt ett soffbord och ett litet köksbord med ett par stolar. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit superior

Juniorsviter superior med balkong eller terrass. Ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med möjliga extrabäddar i två bäddsoffor samt ett bord. I den här rumstypen måste personen i extrabädd ha fyllt 16 år. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. I den här rumstypen måste personen i extrabädd ha fyllt 16 år. Köksbord med ett par stolar. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter med poolaccess

Juniorsviter med markterrass med direkt poolaccess och havsutsikt. Det är några trappsteg upp till uteplatsen. Solstolar och parasoller på uteplatsen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa samt soffbord och ett litet köksbord med ett par stolar. I den här rumstypen måste personen i extrabädd ha fyllt 16 år. Espressomaskin, kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.