Rumstyper på Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Dubbelrum

Trevliga och fina dubbelrum med tv med satellitkanaler och musikkanaler. Espressomaskin. Kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med delad pool

Trevliga och fina dubbelrum med tv med satellitkanaler och musikkanaler. Espressomaskin. Kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Alla rum har delad pool och markterrass, vissa med havsutsikt. Solstolar och parasoller på uteplatsen. Några trappsteg upp till markterrassen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit med delad pool

Fräscha och rymliga juniorsviter. Uteplats med delad pool (delas av fem sviter) med havsutsikt. Solstolar och parasoller på uteplatsen. Tv med satellitkanaler och musikkanaler. Soffa och soffbord samt ett litet köksbord med ett par stolar. Espressomaskin. Kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior

Juniorsviter superior med ett separat sovrum och ett rymligt vardagsrum med två soffor och ett bord. Tv med satellitkanaler och musikkanaler. Espressomaskin. Kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Juniorsviter

Fräscha och rymliga juniorsviter med havsutsikt. Två utföranden: markterrass med direkt poolaccess eller balkong. Samtliga har havsutsikt. Juniorsvit med direkt poolaccess har några trappsteg upp till uteplatsen. Juniorsvit med direkt poolaccess har solstolar och parasoller på uteplatsen. Alla juniorsviter har tv med satellitkanaler och musikkanaler. Soffa och soffbord samt ett litet köksbord med ett par stolar. Espressomaskin. Kapslar mot avgift. Minibar på begäran och mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att person i extrabädd måste vara vuxen/över 16 år.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.