Kundomdömen om Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Lagom stort med "hemmakänsla".
-
Uppfräschning från 90 tals känslan på det mesta.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


5 av 10

+
läget
-
De rum man beställt ska man ha från första dan och man ska ha det rum man betalt för, vilket de inte först ville ge oss.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Rummet med poolen
-
Fräschas upp

Bekräftad gäst: 2021-10-16


6 av 10

+
Apelsinjuicen
-
Maten, bättre kvalitet, mindre kvantitet.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
En riktig pärla. Allt var toppen som alltid på detta hotell. Framför allt personalen. De är så positiva och trevliga. Maten som alltid varierande och vällagad. Goda drinkar i barerna. Närheten till havet. Rekommenderar varmt denna pärla i Kolimbari.
-
Hoppas pirerna blir klara till i vår , lite blåsigt utan dem

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Maten och bemötandet från personalen
-
Mjukare madrasser till sängen

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Åldersgränsen samt den lugna atmosfären.
-
Det är ett äldre hotell som skulle behöva fräschas upp på sina ställen, färg som flagnat, betong som gått sönder. Poolstege som är lös.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Personalen
-
Bättre mat i fjol. Fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Städning och service från reception.
-
Barpersonalens kunskap och servicekänsla. Grinigt och surt bemötande, mycket pga deras interna öppna, högljudda gräl sinsemellan. Mycket tråkigt att behöva se och lyssna på dagligen.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Servicen, städningen & läget på hotellet.
-
Lås på toaletterna under buffé restaurangen, varmare mat på buffén, bör lagas mer I närtid.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

788 omdömen
Utmärkt
 
499
Väldigt bra
 
190
Bra
 
59
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2021-10-10

av Dennis M

En riktigt guldkant på Kreta

Jag är så nöjd och glad att vi hittat denna pärla. Personalen och ledningen är helt fantastisk de är hjälpsamma och proffsiga på alla nivåer .Hotellet är rent och snyggt .Maten är fantastisk. Vi har åkt hit flera gånger nu och det kommer bli många till.

 
2021-10-09

av Kerstin M Ramnäs, Sverige

En riktig pärla på Kreta!

Nyss hemkommen från ännu en helt fantastisk semester på Grand Bay Beach. Lugnet, den utsökta maten närheten till havet och den helt underbara personalen gör detta hotell till en riktig pärla!. Servicen är helt fantastisk. Alltid glad och trevlig personal. Rekommenderar verkligen detta hotell. Sitta på uteplatsen med en god drink och se ut över havet, det är livet! Nästa resa dit redan bokad.

 
2020-10-07

av angelicaimagnusson Göteborg, Sverige

Toppen!

Att resa i corona-tider var helt klart annorlunda men hotellet och personalen hade anpassat sig riktigt bra. Och personalen var super på alla sätt! Vi fick även förlängd all inclusive på vår avresedag pga vi kom fram så sent på kvällen vilket var mycket uppskattat. Det var bra variation på maten som ibland smakade riktigt bra men som ibland var överkokt exempelvis. Så som det brukar vara på all inclusive. Man kan inte gilla allt men oftast finns det något för alla. Allting var rent och fräscht och vårt rum var stort som f*n :) Vi valde att boka ett rum med direkt pool access för nästan 3000 kr mer vilket jag ångrar i efterhand när jag sett hur det såg ut. Vi som bokade med direkt access hade poolen utanför vår uteplats med en solstol emellan. Det i sig var väldigt smidigt men vi var dom som blev av med solen först då den gick bakom huset. Poolen var inte heller uppvärmd så så mycket bad som det kan bli annars blev det inte. Det fanns ett gym som var väldigt litet och viss utrustning hade nog mått bra av att bytas ut men träningen blev gjord. Jag åker gärna tillbaka när allt är tillbaka till det normala för att se vad omgivningen erbjuder.

 
2020-09-14

av Kerstin M Ramnäs, Sverige

Vuxenhotell i världsklass!

Återigen en oförglömlig upplevelse på Grand Bay Beach! Personalen och servicen är helt suverän. De har lyckats trots världsläget att göra vår semester till en fantastisk upplevelse. Rummen, maten poolerna allt var toppen. Stor eloge till den underbara personalen. Rekommenderas varmt!!

 
2020-09-03

av melorinm

Fantastisk personal och service! Underbar miljö för relaxing! Rekommenderar det starkt för par!

Jag rekommenderar Grand Bay Beach starkt till alla. Personalen var helt underbara, de var så snälla och respektfulla. Om personalen: Kvinnan som var så trevlig och full av kärlek, glädje och positivitet i matsalen var hon som serverade all mat och heter Agaei. Jag har aldrig träffat en sådan glad och härlig kvinna som henne, ingens dag kunde gå fel med henne i miljön. Hon gav alltid tips på vilka maträtter som man skulle testa och de var alltid magiska! Första killen på plats som tog emot oss heter Alex, han var så snäll, respektfull och gjorde oss alltid nöjda med allt. Han var som en riktig vän som man aldrig kan glömma. Den suveräna bartendern som heter Georgios, var super trevlig och serverade alla dryck som ett kungapar. Han kunde allt om alla möjliga drinkar och de smakade suveränt. Kvällen kunde absolut inte gå fel med honom. Sedan så fanns det en yngre bartender som jobbade med Georgios och han heter Juliano, han var så vänlig, ödmjuk och snäll. Han jobbade väldigt hårt och han älskade sitt jobb, för det lyste igenom honom. Han gav de bästa Irish coffee med Baylis och även så smakrika vodkatranbär med färsk citronsaft om man ville ha något syrligt men fruktigt. Strandpojken som också jobbade hårt heter Georgios, han hämtade och serverade allt när man låg och solade. Han gjorde resan så avkopplande som möjligt. Killen som serverade oss frukost och även middag var en ung pojke som heter Sarantos. Han var alltid glad, positiv och gav glädje till alla från starten på dagen tills slutet på kvällen. Två andra väldigt vänliga och trevliga män som serverade frukost, lunch och middag heter Antonis och Saliano. De var så noggranna med allt och dagen blev perfekt med deras omhändertaga. Sist men inte minns så fanns det underbara kvinnor vid receptionen som gjorde ett kanon intryck första dagen vi kom in i hotellet. Deras namn är Anna och Amalia. De båda hjälpte till med allt som rörde i hotellet och även utanför hotellet. De var en riktig bra guide och väldigt trevliga och hjälpsamma tjejer. Kort och gått vill jag säga att personalen var de som gjorde våran resa så lyckad och magisk! Utan dessa människor hade inte atmosfären och energin varit så bra som den var just då. ' Vi var jättenöjda med maten som varierade mycket och allt som ingick i all-inklusive paketet. Rummen var helt okej och hygieniska. Jag rekommenderar Grand Bay Beach till alla som vill koppla av och bara njuta av sin resa. Om jag får ranka hotellet så ger jag den 5/5 (och det är för det mesta pga. personalen).