Kundomdömen om Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 99 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Städning och service från reception.
-
Barpersonalens kunskap och servicekänsla. Grinigt och surt bemötande, mycket pga deras interna öppna, högljudda gräl sinsemellan. Mycket tråkigt att behöva se och lyssna på dagligen.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Servicen, städningen & läget på hotellet.
-
Lås på toaletterna under buffé restaurangen, varmare mat på buffén, bör lagas mer I närtid.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Närheten till havet. Att man verkligen kommer nära:) trevlig personal.
-
Maten. Buffén är ”stor” med mycket att välja på, dock smakade inget mer än salt och peppar. Kändes inte vällagat, och var ganska ofta ”samma” rätter/samma sak som kockarna grillade. Vi pratade med personalen om detta som hävdade att de flesta inte vill ha för smakrik mat, vilket uppenbarligen lett till att inget på menyn smakade särskilt mycket alls. Bättre vore om man kunde ha lite blandat, både välkryddat och inte. Vi fick även plast i maten en gång, vilket personal bad om ursäkt för samt kompenserade för. Hela intrycket av måltiderna var att det inte var 4-stjärnigt och att det inte låg så mycket ”kärlek”/stolthet i det man serverade. Som sagt. Personalen skötte det efter bästa förmåga och var alltid serviceinriktade och gjorde sitt bästa efter sina förutsättningar. Det kändes dock inte värt den summa som resan och boendet kostar.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Servicen, maten och läget.
-
Städningen, trapporna ner till stranden och extrasängarna.

Bekräftad gäst: 2021-09-10


9 av 10

+
Läget intill stranden. Däremot blev vi besvikna på den sk gymmet. Ett väldigt litet rum med dålig utrustning :(
-
Maten och drinkarna

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Personalen.
-
Gymmet skulle behöva fräschas upp. Gammalt, slitet, och trångt.

Bekräftad gäst: 2021-08-14


6 av 10

+
Städning och trevlig personal
-
Mat och dryck!

Bekräftad gäst: 2021-08-14


3 av 10

+
Inget specifikt som stack ut som mer positivt än något annat.
-
Maten, lite serviceanda från personalen och framförallt Apollos beskrivning på hemsidan. Fina bilder och bra beskrivning som inte alls matchar verkligheten. Vi känner att ett stort överpris har tagits för denna resa.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


7 av 10

+
Personal
-
Luft konditioner i rummet. Mat sortiment på kvällen på buffé rätter eller mer plats på ALA carte restaurang.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Service, personal å läge.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

761 omdömen
Utmärkt
 
485
Väldigt bra
 
184
Bra
 
55
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2020-10-07

av angelicaimagnusson Göteborg, Sverige

Toppen!

Att resa i corona-tider var helt klart annorlunda men hotellet och personalen hade anpassat sig riktigt bra. Och personalen var super på alla sätt! Vi fick även förlängd all inclusive på vår avresedag pga vi kom fram så sent på kvällen vilket var mycket uppskattat. Det var bra variation på maten som ibland smakade riktigt bra men som ibland var överkokt exempelvis. Så som det brukar vara på all inclusive. Man kan inte gilla allt men oftast finns det något för alla. Allting var rent och fräscht och vårt rum var stort som f*n :) Vi valde att boka ett rum med direkt pool access för nästan 3000 kr mer vilket jag ångrar i efterhand när jag sett hur det såg ut. Vi som bokade med direkt access hade poolen utanför vår uteplats med en solstol emellan. Det i sig var väldigt smidigt men vi var dom som blev av med solen först då den gick bakom huset. Poolen var inte heller uppvärmd så så mycket bad som det kan bli annars blev det inte. Det fanns ett gym som var väldigt litet och viss utrustning hade nog mått bra av att bytas ut men träningen blev gjord. Jag åker gärna tillbaka när allt är tillbaka till det normala för att se vad omgivningen erbjuder.

 
2020-09-14

av Kerstin M Ramnäs, Sverige

Vuxenhotell i världsklass!

Återigen en oförglömlig upplevelse på Grand Bay Beach! Personalen och servicen är helt suverän. De har lyckats trots världsläget att göra vår semester till en fantastisk upplevelse. Rummen, maten poolerna allt var toppen. Stor eloge till den underbara personalen. Rekommenderas varmt!!

 
2020-09-03

av melorinm

Fantastisk personal och service! Underbar miljö för relaxing! Rekommenderar det starkt för par!

Jag rekommenderar Grand Bay Beach starkt till alla. Personalen var helt underbara, de var så snälla och respektfulla. Om personalen: Kvinnan som var så trevlig och full av kärlek, glädje och positivitet i matsalen var hon som serverade all mat och heter Agaei. Jag har aldrig träffat en sådan glad och härlig kvinna som henne, ingens dag kunde gå fel med henne i miljön. Hon gav alltid tips på vilka maträtter som man skulle testa och de var alltid magiska! Första killen på plats som tog emot oss heter Alex, han var så snäll, respektfull och gjorde oss alltid nöjda med allt. Han var som en riktig vän som man aldrig kan glömma. Den suveräna bartendern som heter Georgios, var super trevlig och serverade alla dryck som ett kungapar. Han kunde allt om alla möjliga drinkar och de smakade suveränt. Kvällen kunde absolut inte gå fel med honom. Sedan så fanns det en yngre bartender som jobbade med Georgios och han heter Juliano, han var så vänlig, ödmjuk och snäll. Han jobbade väldigt hårt och han älskade sitt jobb, för det lyste igenom honom. Han gav de bästa Irish coffee med Baylis och även så smakrika vodkatranbär med färsk citronsaft om man ville ha något syrligt men fruktigt. Strandpojken som också jobbade hårt heter Georgios, han hämtade och serverade allt när man låg och solade. Han gjorde resan så avkopplande som möjligt. Killen som serverade oss frukost och även middag var en ung pojke som heter Sarantos. Han var alltid glad, positiv och gav glädje till alla från starten på dagen tills slutet på kvällen. Två andra väldigt vänliga och trevliga män som serverade frukost, lunch och middag heter Antonis och Saliano. De var så noggranna med allt och dagen blev perfekt med deras omhändertaga. Sist men inte minns så fanns det underbara kvinnor vid receptionen som gjorde ett kanon intryck första dagen vi kom in i hotellet. Deras namn är Anna och Amalia. De båda hjälpte till med allt som rörde i hotellet och även utanför hotellet. De var en riktig bra guide och väldigt trevliga och hjälpsamma tjejer. Kort och gått vill jag säga att personalen var de som gjorde våran resa så lyckad och magisk! Utan dessa människor hade inte atmosfären och energin varit så bra som den var just då. ' Vi var jättenöjda med maten som varierade mycket och allt som ingick i all-inklusive paketet. Rummen var helt okej och hygieniska. Jag rekommenderar Grand Bay Beach till alla som vill koppla av och bara njuta av sin resa. Om jag får ranka hotellet så ger jag den 5/5 (och det är för det mesta pga. personalen).

 
2019-07-20

av EmmaUppsala85 Uppsala, Sverige

Bästa servicen

Rekommenderar varmt detta hotell. Personalen är väldigt serviceinriktade. Beställningar från baren togs upp när vi låg och solade. Städningen var det som stack ut mest, städpersonalen hade alltid ett leende på läpparna. En städning på dagtid samt en extra städning på kvällen. Utbudet i baren var bra. Och maten var varierande och bra.

 
2018-09-15

av Kerstin M Ramnäs, Sverige

Underbart hotell med fantastisk service!

Servicen på hotellet är helt suverän. Var där för fjärde gången och känner en del i personalen. Bättre service går inte att få. Personalen är alltid positiv och gör sitt yttersta för att tillgodose allas önskemål. Rummet vi hade nu var en juniorsvit med delad pool och havsutsikt. Stort och fint med uteplats med sköna solsängar. Alltid välstädat och poolen välskött liksom alla grönområden. Från uteplatsen hade vi utsikt över havet och bara några få meter ner till stranden. Personalen gick runt och tog upp beställningar på dricka! Helt fantastiskt! Behövde inte ens gå till baren. Supergoda drinkar och tilltugg mellan målen. Buffen liksom a la carten vällagade och varierande. Jättegott alltihop. Ett vuxenhotell i världsklass! Rekommenderas varmt. Vi har redan bokat vår femte resa dit