Kundomdömen om CHC Tylissos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget - med närheten till stranden med fria solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


5 av 10

+
Trevlig personal i matsalen och receptionen.
-
Ingen enhetlighet vad som ingick i alinclusive, ibland ingick saker och ibland inte. Inte samma som ingick i poolbaren, beachbaren och hotellets bar. Det borde framgå mycket tydligare. En otrevlig kille som skulle vara någon hotellvärd och underhållningsledare. Vi var tvungna att delta i underhållningen vilket vi absolut inte ville. Vi ville sitta lugnt i baren på kvällen och ta ett glas och njuta av tillvaron. Vi tröttnade på maten och besökte staden för att gå ut och äta, trots att vi hade alinclusive. Borde vara lite mer varierat. Vi erbjöds bakverk/kakor till frukosten på avresedagen då vi ville ha frukosten tidigare (6.30) eftersom vi blev hämtade av bussen tidigt. Hade varit bättre med bröd, smör och ost.

Bekräftad gäst: 2023-10-13


8 av 10

+
Trevlig personal och läget o lugnet
-
Maten var inte ok, kunde haft lite teman på middagen ex grillkväll, grekisk afton osv

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Egen strand med tillhörande solstolar och parasoll utan kostnad. Jättefint och praktiskt. Fina rum och badrum.
-
Tråkig mat. Kunde inte sitta ute och äta frukost.

Bekräftad gäst: 2023-08-11


8 av 10

+
Personalen och maten
-
All inclusive-utbudet borde preciseras tydligare på Apollos hemsida. Vi var först besvikna när vi kom pga. att det inte gick att få vattenflaska att ta med på rummet, att drinkar inte ingick osv. Allting blev superbra ändå och vi är absolut inte missnöjda men den första dagen var vi besvikna.

Bekräftad gäst: 2023-08-11


9 av 10

+
Bra service Bra och glad personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-07


7 av 10

+
Närheten till både strand och by. Bra parkeringsmöjligheter för hyrbil, lätt att hyra bil genom reception. Fin utsikt från balkong Några i receptionen var väldigt hjälpsamma.
-
Väldigt hård säng Kunde varit en uppvärmd pool då den var ganska kall några dagar då det blåste. En skylt som markerar tydligt att det är övergångsställe, mycket trafikerad väg och ingen stannade. Ett strykjärn på rummet

Bekräftad gäst: 2023-06-30


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

236 omdömen
Utmärkt
 
154
Väldigt bra
 
44
Bra
 
22
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2023-08-30

av Malin A

Väldigt trevligt hotell!

Rummen - lite äldre till interiör men ändå okej. Städpersonalen är så otroligt trevliga! Personal - helt fantastiska! Trevliga och då särskild cred till personal i restaurangen och köket, poolbaren och såklart Nico. Maten - Fantastisk! När kocken förstod att jag var vegetarian dök det upp hur mycket vegetariskt som helst och varje lunch och kväll fick jag en rundvandring där han redogjorde för allt som var vegetarisk. Om han missade mig, kom han bort till bordet och berättade. Allt känns väldigt autentiskt grekiskt. Robust mat som smakar mycket. Vi var lite besvikna första timmarna, när vi förstod att drinkar, glass, frukt och annat inte ingick i all inclusive. Men ölen var god! Även det röda vinet var fullt drickbart. Vi kommer gärna tillbaka och då stannar vi nog två veckor….

 
2023-10-15

av marypM9546CB Thessaloniki, Greece

Πολύ καλή επιλογή!

Μεγαλο καθαρο δωματιο μπροστά στη θάλασσα. Ευγενικοτατοι και εξυπηρετικοί άνθρωποι. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη για τη βοήθεια ! Από τις καλές επιλογές. Θεϊκός ο καφές στο beach bar. Υπάρχει και εστιατόριο!

 
2023-09-27

av FarAway00953783782

Urlaub Tylissos Beach

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Personal war immer freundlich und zuvorkommend. Das Serviceteam hatte zudem immer einen Spaß auf Lager, was wir sehr positiv in Erinnerung behalten werden. Auch die Kollegen an der Rezeption sind immer auf die Wünsche eingegangen. Der Zugang ins Meer ist leider sehr steinig, sodass man bei jedem Schritt sehr achtsam sein muss.

 
2023-09-23

av Kretamylove Cham, Tyskland

Wohlfühlhotel mit ausgezeichnetem Service

Außergewöhnlich freundliches und herzliches Personal, vor allem Animateur Nico ist mit vollem Einsatz dabei, gewinnt alle Herzen mit seiner sympathischen Art und auch Ioanna von der Poolbar oder die liebe Rania vom Speisesaal, einfach toll!

 
2023-08-30

av nathaliel992

Hotel classe,propre et personnel au top!une mention spéciale pour Nico l'animateur plein de bonne humeur et gentillesse, merci .

Vacances reposantes, hotel Très calme et clientèle respectueuse des autres,très bon service le personnel extrêmement aimable et serviable Chambres très propres et matelas fantastique. Bonne cuisine, Belle piscine et plage devant l'hôtel avec parasol et bar. Nous avons passé 15 jours super merci à toutes l'équipe.