Aegean View Aqua Resort

 • Vattenpark med rutschkanor
 • Gratis hotellbuss till stranden
 • Bekvämt med All Inclusive

Från Aegean View Aqua Resort har du en häftig utsikt från poolområdet där du hittar vattenrutschkanor för hela familjens livsnjutare. All Inclusive ingår för bekväma dagar runt poolen och mellan åken i vattenrutschkanorna. Ta hotellbussen in till Kos stad och njut av ljumma kvällar på en uteservering eller lite shopping.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

personalen i reception och guest relations var mycket hjälpsamma och vänliga.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 717 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,8 km
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aegean View Aqua Resort är ett perfekt val för familjens alla medlemmar. Hotellet ligger uppe på en kulle med vacker utsikt över havet. På hotellområdet finns flera byggnader och många grönområden. Det stora poolområdet rymmer flera pooler och en separat barnpool. Solstolar och parasoller samt poolhanddukar. Poolbar. Här finns också en mindre vattenpark med vattenrutschkanor för de äldre barnen och en mindre pool med mindre kanor. I vattenparken finns också en bar som serverar lättare rätter och glass under dagen. Parken är öppen kl. 10.00-18.00 och baren är öppen kl. 10.00-17.00.

Här finns en bufférestaurang där vårdad klädsel (långbyxor för män) krävs under middagen. Det finns också en grekisk taverna och en italiensk à la carte-restaurang som är öppen i högsäsong. Bar.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis dart, bordtennis, vattengymnastik, vattenvolleyboll och hotellets underhållningsprogram kvällstid. Biljard mot avgift. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Minilivs på hotellet. Reception dygnet runt. Hotellet erbjuder gratis transport till allmänna stranden i Psalidi och till Kos stad ca 6 gånger per dag, reservation krävs. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Begränsad trafik.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
 • Valfri lunch och middag i tavernan Istros, kl. 19.00-21.00. Bordsreservation krävs.
 • Valfri lunch eller middag i den italienska à la carte-restaurangen, kl. 19.00-21.00.
 • Glass, varmkorv och smörgåsar, kl. 10.00-17.00 i poolbarerna.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 09.00-23.00.
 • Entré och snacks till/i vattenparken.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Psalidi

Kipriotis Aqualand

Familjehotellet Kipriotis Aqualand i Psalidi på Kos lockar med ett stort vattenland med vattenrutschkanor för både stora och små. Från hotellområdet njuter du av vackra utsikter över havet och föredrar du att sola på stranden erbjuder hotellet gratis transfer dit. All Inclusive ingår för en extra bekväm vistelse.

Kipriotis Maris Suites

Intill stranden i Psalidi på Kos ligger trevliga hotell Kipriotis Maris Suites. Här väntar allt för familjen, samtidigt som atmosfären är genuin och småskalig. Njut av pooler, restaurang med rätter från Medelhavsköket och ett välutrustat gym.

Mitsis Ramira Beach Hotel

Mitt på stranden, strax utanför Kos stad, ligger omtyckta hotell Mitsis Ramira Beach Hotel. Den grönskande trädgården omfamnar det stora poolområdet där de fartfyllda rutschkanorna bjuder in till plask och lek. Du bor dessutom bekvämt med All Inclusive med nya smakupplevelser runt varje hörn.