Aegean View Aqua Resort

 • Vattenpark med rutschkanor
 • Gratis hotellbuss till stranden
 • Bekvämt med All Inclusive
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Med häftig utsikt och en vattenpark för alla med barnasinnet i behåll passar Aegean View Aqua Resort såväl stora som små livsnjutare. Du bor även med All Inclusive vilket ger ännu mer tid över till att bara njuta av semestern.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten, många pooler, utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 685 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aegean View Aqua Resort är ett mellanklasshotell som ligger uppe på en kulle. På hotellområdet finns flera byggnader och mycket grönområden. Det stora poolområdet rymmer flera pooler och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Här finns också en mindre vattenpark med vattenrutschkanor och fontäner/vattenlek. I vattenparken finns också en bar. Hotellet erbjuder gratis buss till stranden fyra gånger per dag.

Här finns en bufférestaurang, den grekiska tavernan Istros och restaurangen Aegean View Restaurant som serverar Medelhavsmat. Vårdad klädsel krävs under middagen, och långbyxor för herrar. Bar.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis dart och bordtennis. Biljard mot avgift. Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Minilivs på hotellet. Reception dygnet runt. Närhet till den lokala busstrafiken, med avgångar en 1 gång i timmen under dagen. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Begränsad trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
 • Middag i tavernan Istros, kl. 19:00-21:00. Reservation krävs.
 • Middag i restaurangen Aegean View Restaurant, kl. 19:00-21:00.
 • Glass, varmkorv och smörgåsar, kl. 09.00-17.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 09.00-23.00.
 • Vattenpark som är öppen från kl. 10:00-18:00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Psalidi

Kipriotis Aqualand

Familjehotellet Kipriotis Aqualand i Psalidi på Kos lockar med ett stort vattenland med vattenrutschkanor för både stora och små. Från hotellområdet njuter du av vackra utsikter över havet och föredrar du att sola på stranden erbjuder hotellet gratis transfer dit. All Inclusive ingår för en extra bekväm vistelse.

Kipriotis Maris Suites

Intill stranden i Psalidi på Kos ligger trevliga hotell Kipriotis Maris Suites. Här väntar allt för familjen, samtidigt som atmosfären är genuin och småskalig. Njut av pooler, restaurang med rätter från Medelhavsköket och ett välutrustat gym.

Mitsis Ramira Beach Hotel

Mitt på stranden, strax utanför Kos stad, ligger omtyckta hotell Mitsis Ramira Beach Hotel. Den grönskande trädgården omfamnar det stora poolområdet där de fartfyllda rutschkanorna bjuder in till plask och lek. Du bor dessutom bekvämt med All Inclusive med nya smakupplevelser runt varje hörn.