Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Ljust och fräscht
-
De tog betalt för gym. man fick inte ta med en kopp morgonkaffe ut i lobbyn och de hade inga pappmuggar för att ta med. Man fick helt enkelt vänta i två timmar tills poolbaren öppnade. Personalen var lättirriterade och ganska otrevliga. Personalen var underbemannad, tex så var det konstant kö till poolbaren. De tog betalt för Wifi på rummet, året är 2023 och jag betalade mer än 10000kr för resan då borde det ingå Wifi. Poolområdet var packat med solstolar, som ändå inte räckte åt gästerna. Konstant hög musik vid poolområdet och i restaurangen. Liten pool som var upptagen av vattengympa och vattenpolo. Inte ens poolhanddukar ingick i priset. Det är vi som är gäster, men det märktes inte. Det var mest som om man var till besvär, då personalen suckade och tyckte att det var jobbigt att man var där. Detta hotell upplevdes inte som "all inclusive", det var som högst "mat inclusive". Stor besvikelse!

Bekräftad gäst: 2023-06-30


4 av 10

+
Personalen i reception o matsal trevliga.
-
Det var väldigt fuktigt i rummet vi hade, min sons platta gick inte att ladda vissa gånger för att det var så fuktigt. Rummet låg nära baren väldigt störande svårt att sova när de var liv till två på natten. Sedan som sagt att kaffe uteblev flera dagar och handdukar fattades. Det fanns inte heller några filtar eller täcken när det var lite kallt på nätterna. Reagerade också på att två glas för tandborstning när vi var fyra personer, lika med kaffekoppar två stycken när vi var fyra??? Stolar på altanen tre, nör vi var fyra. Frysen fungerade inte köpte glass den rann efter ett tag.

Bekräftad gäst: 2023-06-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

756 omdömen
Utmärkt
 
334
Väldigt bra
 
237
Bra
 
111
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2023-07-18

av Spontaneskilstunabo Eskilstuna, Sverige

Hade större förhoppningar.

+Jätte trevlig personal, serviceminded. + stort badrum. + bra AC. + barpersonalen! +Frukosten hade skandinavisk ost, tunt skivad! - man får inte ta med dig kaffe från frukosten. Eller något annat för den delen. - extremt lyhört utifrån korridoren, så är du lättväckt, ta med öronproppar. - ingen tvål, schampo eller något sånt öht på rummet. - ingen hårtork. - 1 vatten vid ankomst inget mer. - betala för poolhandduk 2€ / dag - Wi-Fi endast i foajén övrigt mot betalning, 5€/dag och enhet. -Väldigt liten pool, alldeles för få solstolar, måste upp kl 07.00 om man ska ha chans att få en stol. Poolen öppen 10-18, inte en sekund till. -Dåligt med butiker och restauranger i närheten. - stranden nedanför är klappersten så köp skor! Deluxrummet va väldigt trångt, ingen plats att ställa väskorna, blev väldigt trångt att ha dom på golvet.

 
2018-09-02

av anki0h Piteå, Sverige

Jättefint hotell och bra mat

Vi var ett sällskap på 6 personer och bodde i varsitt dubbelrum. Sängarna och kuddarna var sköna och bekväma. Rummet var bra utrustat med en garderob , safety box ( mot avgift ), air condition och kylskåp. Ganska stor terrass med bord och stolar. Dock väldigt mycket mygg där på kvällen. Badrummet var sådär. När man spolade var det ett himla oväsende. Det hördes även från grannarnas toaletter. Städningen var ok , lite sisådär med nya handdukar. Trevlig personal i receptionen och matsalen ( spec Maria, väldigt trevlig!) Matsalen är väldigt bullrig och kaotisk. Väldigt ofta slut porslin och varma glas till drickan. Maten var väldigt vällagad och god! Beställde en picknick lunch en dag för 6 personer och när vi kom fram var det bara 5 mackor. Ölen i baren är väldigt svag och blaskig. Ville man däremot ha en drink var man tvungen att säga att man ville ha en svag , annars var de helt odrickbara. Mycket polacker och ryssar på hotellet som bara dricker ren vodka :) Snackbaren är öppen 11-19 med pizzaslice, mackor , wienerbröd osv så hungrig behöver man inte vara en sekund. Poolområdet är stort och rent , trevlig vattengympa och andra aktiviteter. Kvällsaktiviterna kan man gärna hoppa över. Tennisracket och biljard finns att låna gratis. Hotellet ligger ca 25 min promenad från Kos stad. Busshållplatsen ligger precis utanför hotellet , kostar 1,5 € in till stan. Vi hyrde moped en dag från en firma mittemot hotellet, 15 € / dag. Kan rekommendera alla att ta en dagsutflykt till bergsbyn Zia, väldigt mysigt ! Överlag ett väldigt bra hotell med väldigt bra mat och service !

 
2018-07-09

av ewaulrica Tyresö, Sverige

Glöm ej ta med schampoo!

Detta hotell var i Grekland klassat som ett 4-stjärnigt hotell, på TUI 3-stjärnigt vilket vi kan förstå. Lobbyn, restaurangen och den nybyggda delen må vara 4-stjärnigt, men inte övriga rum och service, där når tyvärr inte hotellet knappt ens upp till en 3:a i våra ögon. Med nöd och näppe godkänt, blev en "ok" vistelse men inte mer. Inget hotell vi kommer att rekommendera och inte heller återvända till, inte för det priset, tyvärr. Vi bodde i ett rum på baksidan av ett hus, i ett rum med markterass som kändes mörkt och källarliknande. Helt ok standard även om färgval etc påminde mycket om 80-tal med sitt orangea färgval. :D Det som förvånade oss var att det inte fanns varken duschtvål eller schampo, är det ett 4-stjärnigt så anser vi att det bör ingå i priset. Endast hård handtvål fanns, så det blev att vackert gå och köpa duschtvål. Turistskatt tillkommer, och då INTE efter TUIs ranking som 3-stjärnigt utan efter deras egen, det blev 1,5 euro dyrare per person och natt! Kassafack mot betalning, poolhanddukar mot betalning, många utlägg extra blev det.... som på alla andra All Inclusive vi har varit på har ingått i grundpriset. Illa! Ljudnivån på rummen går att kommentera, det hördes mycket ljud utifrån (hotellet var fullt av glada ryssar, tjecker och polacker :)) samt toaletterna som spolas i rummen intill hörs vääääldigt mycket, det vi reagerade på var även stolskrap i andra rum (väcktes ofta av det nattetid samt morgon)! Dock hördes inte mycket ljud från baren kvällstid. Poolhanddukarna lämnas in på kvällen och nya hämtas ut tidigast 8:30 på morgonen. Kan vara värt att notera att hotellet ber om att gästerna inte bokar solsängarna vid poolen förrän tidigast 8:30 men vid 7 är det i princip redan fullbokat. Kan vara värt att ta med sig egna handdukar hemifrån eller köpa billiga på plats (finns för 50-70 kr) för att ha att kunna boka solsäng om man nu vill det. Det står att två barer finns- loungebar och poolbar, men endast poolbaren var öppen. Två mindre plastglas går att få åt gången, öl, vin, sodavatten, läsk och allehanda juicer. Även enklare drinkar går att beställa. Dricka i glas endast om man sitter vid poolbaren. Maten- jättefin restaurang, väldigt vänlig och tillmötesgående personal där, snabba på att plocka undan. (nästan lite för kvickt emellanåt) Mycket god mat, lite samma samma men så blir det ju på All Inclusive. Kändes som om maten "tog slut" ibland (vissa efterrätter, "godare" maträtter) så ät så tidigt det går om du vill ha mer att välja på. annars bra påfyllning hela tiden. Ren och fräsch matsal, dock relativt hög ljudnivå inne, men välj ute om du vill ha mer lugn och ro. Poolen var ganska liten, men kändes inte för trång trots det. Lite skräpigt med plastglas som far med vinden och som ingen plockade reda på, som vi uppfattade det, vi städade ibland efter andra. Påfyllning av vatten i minibaren hade varit att önska. En flaska vid ankomst finns dock. Wifi på rummen uruselt men det är inget ovanligt, bättre wifi skulle tydligen gå att köpa men vet inte hur det fungerade dock. Bäst mottagning vid lekplatsen eller borta vid biljardbordet! ;) Städet var bra, varje dag bäddning av sängar samt byte av handdukar. alla rum hade inte blommor, "konstverk" etc av handdukar vilket gjorde vår yngsta aningen besviken... ;) Hotellet har ett bra läge till två stränder, båda värda att besöka! (promenadavstånd) Bra affärer runtom som har det man kan tänkas behöva. ca 2 km in till Kos, går bra att promenera på 20 min, fin gång/cykelväg hela vägen. annars kostar taxi runt 70 kr enkel resa, buss 1,50 e men den går endast ca en gång/timmen. cyklar går att hyra utanför hotellet. Frukost = bra, olika äggrätter, bönor, bacon, smörgåsar, yoghurt, frukt, kaffe, juice, pålägg snackbar förmiddag = helt ok, pizzaslicer etc lunch= fräsch mat, sallader, fetaost osv fanns det gott om glass på em= god kulglass i olika smaker, banan var favorit hos alla snackbar em= samma som på förmiddagen, fanns även kakor och sockerkakor, smörgåsar med tonfisk middag= trevlig mat, variation på kött Hade varit trevligt med även något "nyttigare" i snackbaren, ex frukt. vi var ganska få svenskar på hotellet, vilket märktes, i allt från vattengympaledaren till andra reseagenturers barnklubbar, huvuddelen av gästerna var ryssar, tjecker,polacker, engelsmän och holländare. Vi hade alltså en "ok" vistelse men inte så mycket mer.

 
2017-09-01

av 542carolav

Sista veckan i augusti

Åkte ner med min dotter o mitt 2åriga barnbarn. Hade markterass som önskemål och vi fick ett utmärkt rum. Ett separat hus med enbart en granne vägg i vägg. Familjerum med markterass, lekplatsen strax bredvid och bara ett hus ifrån poolen. Det enda negativa med rummet var sängarna. Stenhårda. Så sömnen blev tyvärr lidande. Men i övrigt var det toppen. Hyrde cyklar från Fani's bikes. En med barnsits bak o en utan. Betalade 40 euro för en vecka. Uthyraren var så hjälpsam och fixade så vi blev nöjda. Maten ok. Hade önskat det var mer av det grekiska köket. Maten kändes med kontinental än grekisk tyvärr. Men restaurangpersonalen var underbara. Vi kände oss alltid välkomna och väl omhändertagna. All personal vi träffade på hotellet var gulliga o trevliga. Det märktes så väl att barn var välkomna gäster. Hotellet var tyvärr överfulla av tyska gäster. All översättning på skyltar osv var på tyska o holländska. Så nordbor är nog en minoritet. Barnpoolen var liten och lite för kallt vatten. Se upp för halkan! För en barnfamilj är hotellet toppen. Vore önskvärt med en upprustning av lekplatsen som var lite eftersatt. Men som sagt, trivsamt och fräscht hotell.

 
2015-10-12

av hepp2019 Varnamo, Sverige

Mycket bra hotell

Ett toppen hotell där allt var till belåtenhet, omväxlande och god mat med mycket grönsaker och efterrätter, mycket trevlig personal.Poolområdet var rent och snyggt och det fanns alltid plats.Rummet var stort och rymligt, sängarna var som brukligt i Grekland hårda men det gick bra att sova ändå.Rummet var alltid rent och snyggt och det bytes handdukar varje dag.