Kundomdömen om Louvre

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
44
Bra
 
24
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-16

Inlägg av CharlottaM33

Bra billigt hotell

Ett budget hotell. Rent och fräscht. Det fungerade för oss. Vi hyrde scooter och utforskade ön. Var inte så mycket på hotellet. Inget att klaga på. De har böcker på olika språk som du kan byta med den du har med dig. De har även ett biljardbord.

 
2017-10-08

Inlägg av Roam517636

I'll be back!

Enkelt hotell belägget några meter från stranden med mycket trevlig och hjälpsam personal. Inget att klaga på! Perfekt för vila och för att ta det lugnt med endast mycket playa och några båtutflykter under dagen och besök på helt OK restauranger på kvällen.

 
2017-08-27

Inlägg av carinae814 Stockholm, Sverige

Ett trevligt enklare hotell

Bra läge, trevlig personal. Städning varje dag. Rent men slitet. Sängar och kuddarna är inte så sköna. Stämningen är familjär och trevlig. Frukosten var så där. Lite pool på baksidan, lugnt och skönt med schyssta solsängar och dusch.

 
2017-07-03

Inlägg av Fredric_Greve

Super trevlig personal och service

Personalen är så trevlig och super bra. Nära till bra restauranger, butiker och ligger bra till på ön för att ta sig runt med t. ex bil eller åka båt. Trevligt att på kvällarna umgås på hotellet med dem man reser med eller andra gäster. Däremot så behövs det nya sängar i samtliga rum. En god natt sömn för att klara av hela dagarna under semestern. Frukosten som är dagens viktigaste mål skulle på detta hotell uppgraderas en aning. Städning är ok och av garderoben skulle det kunna göras bättre. AC-anläggningen funkar, men behöver ses över alternativt bytas ut. Poolen är fin och lagom stor för en simtur, men även där dags för att göras rent.

 
2016-08-08

Inlägg av Happiness504110

Enormt hjälpsam och gästvänlig personal. Helt enkelt seviceminded.

Nära till mycket bra restauranger och supermercado. Trevligt att komma hem på kvällen och umgås med andra gäster på hotellet innan läggdags. Små rum men charmigt med balkong mot gatan där man kunde se folklivet dag som natt.