Dubbelrum med havsutsikt

Fina och eleganta dubbelrum med en dubbelsäng och möjlig extrabädd i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Nespresso kaffemaskin. Minibar mot avgift. Badrockar och tofflor. Badrum med hårtork, dusch och wc. Badrumsartiklar. Balkong med soffa, fåtöljer, bord och havsutsikt. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Snyggt inredda dubbelrum med en dubbelsäng och möjlig extrabädd i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Nespresso kaffemaskin. Minibar mot avgift. Badrockar och tofflor. Badrum med hårtork, dusch och wc. Badrumsartiklar. Balkong med soffa, fåtöljer, bord och utsikt mot trädgården. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Stiliga och eleganta familjerum med ett sovrum och ett avskilt vardagsrum. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. En dubbelsäng och möjligt med extrabäddar i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Nespresso kaffemaskin. Minibar mot avgift. Badrockar och tofflor. Öppen planlösning till badkar och handfat. Hårtork, separat dusch och separat wc. Badrumsartiklar. Balkong med solstolar, soffa, fåtöljer, bord och havsutsikt. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum deluxe

Stora och lyxiga familjerum deluxe med sovrum, separat vardagsrum och ett lyxigt badrum. En dubbelsäng och möjligt med extrabäddar i bäddbar soffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Nespresso kaffemaskin. Minibar mot avgift. Badrockar och tofflor. Öppen planlösning med badkar och handfat. Hårtork, separat dusch och separat wc. Badrumsartiklar. Balkong med soffa och bord samt havsutsikt. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.