Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med utsikt

Dubbelrum med balkong och utsikt mot trädgården. En dubbelsäng elelr två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Badrumsartiklar. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum deluxe med havsutsikt

Familjerum deluxe med balkong och havsutsikt. Familjerummet består av ett sovrum, vardagsrum och ett lyxigt badrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning med badkar och handfat. Separat dusch och separat wc. Badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Öppen planlösning till badkar och handfat. Hårtork. Separat dusch och separat wc. Badrumsartiklar. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Nespresso kaffemaskin. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badkar och två handfat. Separat dusch och wc. Badrumsartiklar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.