Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare har ett perfekt läge strax ovanför stranden i Ipsos. Bada i hotellets pool eller gå rakt över gatan för ett dopp i havet. Frukostbuffé ingår men köp gärna till halvpension.


Rumstyper

Dubbelrum med trädgårdsutsikt, för 2-3 personer. Dubbelrum med poolutsikt, för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 55 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde med en pool, gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. På stranden finns gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster.

I hotellets bufférestaurang kan du äta frukost och middag. Här serveras lokala rätter, vegetariska alternativ och internationella rätter. Vårdad klädsel - långbyxor för män, under middagarna.

Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Direkt utanför hotellet hittar du restauranger, små affärer som säljer souvenirer, mataffärer och barer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30 och middagen kl. 19.00-21.30.

Alla hotell, Barbati

La Riviera Barbati

Välkommen till La Riviera Barbari! Ett fint hotell med bra läge vid stranden och i grönskande omgivningar. Här finns allt för en avslappnad semester, en stor pool, en omtyckt taverna med god grekisk mat och välutrustade lägenheter och villor. För en extra lyxig vistelse, boka ett boende med privat pool!

Nautilus

All Inclusive-hotellet Nautilus ligger högt uppe på en klippa och från hotellets poolområde har du en mäktig utsikt över havet. Hotellet ligger i ett lugnt område i Barbati och All Inclusive ingår. Bada i poolen, från bryggorna nere vid havet eller ta en promenad till stranden i Barbati.