Kundomdömen om Apolis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


3 av 10

+
Närhet till havet
-
Frukosten funkade dåligt. maten tog slut flera ggr och man fick tjata på personalen som inte hann med att fylla på. Kaffeautomaten krånglade och det verkade inte som nån försökte laga den. Vi bad om extra lakan men trots påminnelser tog det 2-3 dagar innan det kom till rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


10 av 10

+
Mycket bra bemötande och personlig service av personalen på hotellet som har 35 rum. Man kände sig verkligen välkommen och sedd som gäst. Bra och varierad frukostbuffé. God och vällagad mat på restaurangen. Ren och fin anläggning som hela tiden är välstädad inklusive poolområdet. Tyst område ingen störande trafik. Kan verkligen rekommendera detta hotell
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Fantastisk utsikt, rent och fräscht, utmärkt frukost.
-
Wifi sådär samt att hotellet tillåter gäster utifrån att använda hotellets solstolar och pool.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


9 av 10

+
Läget
-
Var överbokat så vi fick bo på ett annat hotell första natten

Bekräftad gäst: 2023-09-28


10 av 10

+
Den trevliga och hjälpsamma personalen. de är toppengoa
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


8 av 10

+
Utsikten Poolområdet Läget
-
Dålig städning Fick säga till 5 gånger att vi inte kunde spola i toaletten.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-17


10 av 10

+
En fantastisk utsikt. Mycket trevlig personal o ägare. Bra läge i byn både till strand och andra restauranger. Lagom stort. Bra frukost med olika försök till variation. Vår andra resa till samma hotell. Övervägde först att bo i stan men det ångrar vi inte.
-
Hotellet är toppen! Förslag till förbättringar: Skapa dusch och omklädningsrum i källaren i anslutning till gymmet som kan nyttjas vid sen hemresa. En annan enkel åtgärd att sätta en Elkontakt på den gemensamma toaletten så man kan fixa håret Vid sofforna vid poolen höja mysfaktorn med belysning ex på borden I nuläget mkt mörkt på kvällen om man vill sitta o ta en drink Rödvinet som serverades ej drickbart. Det vita var gott

Bekräftad gäst: 2023-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

321 omdömen
Utmärkt
 
205
Väldigt bra
 
92
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-14

av TommieS59 Kreta, Grekland

Semester

Trevligt bemötande, service, grymt läge och underbar utsikt. Fin restaurang med god mat/ baren har stor urval av drinkar kunnig personal. Nära till flera fina badvikar. Rummen är fina, rent och fräscht.

 
2018-09-22

av Jalle19 Örebro

Allt man kan önska

Detta hotell är allt man kan önska, personalen är personlig, omtänksam och trevligt mycket serviceminded. God mat, frukosten den bästa i Grekland, rummet rent fräscht och har allt man behöver. Dom fixar alllt om man har önskemål, allt från tips på ställen, byta något på rummet, mat, ja allt man kan komma på. Hit kommer vi återvända. Absolut! En pärla på Karpathos .

 
2018-08-10

av Thendberg Västerås, Sverige

Lugnt och mysigt

Väldigt mysigt familjeägt hotell med trevlig personal AC och safety box på rummet 35 rum, fin pool med bra solsängar (det fanns iofs väldigt få men det var nästan aldrig fullt) Det blåser ofta på Karphatos så handdukarna blåser iväg, det finns stora nypor att köpa för en billig peng. Vi hade balkong med fantastisk utsikt över poolen och havet, ingen kvällssol men det var ganska skönt. God frukost ägg, bacon, korv, grekisk yougurt, fetaost mm saknade dock lite mer frukt det som fanns var ibland färska fikon och eller vattenmelon, kaffet helt ok Lunchen intog vi oxå på hotellet och vi blev aldrig besvikna Happy hour i baren 17-19 Ville man bada i havet så fanns det solstolar att hyra (privata ägare) vi låg vid poolen och gick ner ett par ggr om dagen och badade i havet , en liten promenad på ca 100 meter plus 52 trappsteg ner till stranden som är stenig så badskor rekommenderas Amoopi är ett väldigt lugnt och skönt ställe om man bara vill koppla av , vill man ha mer liv och rörelse så var det lätt att ta bussen in till Karphatos stad ( ca 20 min)

 
2017-09-25

av mats_igemo Stockholm, Sweden

Toppenhotell med vacker utsikt

Toppenhotell beläget i Amoopi. Mycket bra läge, utmärkt mat och en väldigt bra service. Pool finns och från den är det en fantastisk utsikt. Nära till fina stränder i direkt anslutning till hotellet. Vår favorit var en lite mindre lagun precis nedanför hotellet. Rummet vi bodde i var väldigt propert, rent och det städades varje dag. Vi hade tillgång till en stor terass med underbar utsikt. Frukostbuffé, bar och resturang håller hög klass och personalen är väldigt trevliga och serviceinriktade. Hotellet fixade tex en hyrbil till oss på mindre än tio minuter. Vi skulle inte tveka att boka detta hotell igen.

 
2017-06-13

av Åsa M

Mycket fint

Mycket rent och fint hotell. Ligger precis vid havet och har en egen strand. Badskor rekomenderas. Fantastisk utsikt från vår balkong mot havet. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. God mat i restaurangen. Skulle gärna ge hotellet fem stjärnor, men det som drar ner betyget är två män i personalen som inte behandlade dom få katterna på området väl. Den ena sparkade mot katterna och den andre kastade sten. Inte ok någonstans att bete sig så!