Marcos Beach

Spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på ön Ios. Marcos Beach ligger nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 239 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Marcos Beach ligger i lugna omgivningar och ligger nära den populära Mylopotas-stranden. Här finns ett trevligt poolområde med en pool med utsikt över stranden samt solstolar och parasoller och en snackbar. Lockar ett svalkande bad i havet hittar du stranden strax nedanför hotellet.

Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 300 meter från hotellet. Du måste själv promenera till hotellet men kan få hjälpa med bagaget om det behövs. Ca 2,5 kilometer till Chora med ett större utbud av restauranger, affärer och barer. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Ios

Eden Ios

Eden Ios är ett anspråkslöst men väldigt trivsamt hotell i utkanten Ios stad. Ägarna bjuder på äkta grekiska gästfrihet och får höga betyg av tidigare gäster. Hotellet är lugnt och rofyllt, en perfekt bas för dig som kanske vill hyra bil och upptäck ön, men det ligger inte långt från fina stränder eller stadens folkliv.