Resor till Jumeirah Beach och Dubai Marina

  • Fantastiska sol- och badmöjligheter!
  • Mängder med caféer och restauranger
  • Strandpromenaden The Walk

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Jumeirah Beach med Dubai Marina är Dubais främsta destination för sol och bad. Hela området är guldkantat, med allt från en härlig strand med många aktiviteter till restauranger, caféer och exklusiva butiker utmed strandpromenaden The Walk.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Veckans erbjudande

Just nu får du 500 kr rabatt på resor till Förenade Arabemiraten!

Boka en resa med flyg & hotell och få 500 kr rabatt per person. Erbjudandet gäller avresor under perioden 1/8-2024 - 14/4-2025

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 28/7- 2024.


Fakta om Jumeirah Beach & Dubai Marina

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Transfer

Från Dubai Airport till hotellen tar det ca 30-60 minuter. Observera att Dubais flygplats har mycket strikta regler för parkering för bussar, minibussar och bilar på flygplatsen. På grund av detta kan väntetiden inne på flygplatsen vara ca 30-60 min. Det beror på att bussarna inte får komma in i terminalen förrän alla gäster har lämnat bagageområdet. Trafiken på flygplatsen kan också påverka väntetiden. Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1 timme extra på grund av olika event. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Från flygplatsen i Abu Dhabi till hotellen tar det ca 1-1,5 timme beroende på trafiksituationen.

Mer fakta

Väder

jan 25°c
feb 26°c
mar 28°c
apr 33°c
maj 37°c
jun 39°c
jul 41°c
aug 41°c
sep 39°c
okt 36°c
nov 31°c
dec 27°c
8,8 av 10 Jumeirah Beach & Dubai Marina
Våra gästers betyg, baserat på 136 omdömen

Restips - Fina stränder i Dubai

Dubai är inte bara skyskrapor, enorma shoppingcenter och spektakulära upplevelser. Här finns även gott om härliga sandstränder.

Läs mer om stränder i Dubai

Alla orter Dubai

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai är en lite äldre och lite lugnare stadsdel i Dubai. I området finns mycket kultur och i Dubai Museum kan du lära dig allt om områdets historia. Här bor du också nära många restauranger och shopping i såväl moderna butiker som spännande souker i Deira.

Dubai Parks and Resorts

Res till Dubai Parks and Resorts, ett fantastisk resmål för hela familjen som vill uppleva spänning och äventyr i Dubai. Här väntar flera olika temaparker, restauranger och shoppingmöjligheter - det mesta som behövs för en fartfylld och minnesvärd semester!

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Al Barsha och Barsha Heights ligger mellan Dubai Marina och Dubai Downtown. Med sitt centrala läge och bra kommunikationer är hotellen i Al Barsha och Barsha Heights en utmärkt utgångspunkt för dig som vill ta dig runt i Dubai och uppleva så mycket som möjligt under semestern. Detta är en plats som fortfarande växer och här finns en blandning av bostäder, hotell, caféer och restauranger.

Dubai Palm Jumeirah

Den palmformade ön Palm Jumeirah lämnar ingen oberörd. Denna stora konstgjorda ö är hem för många fina hotell, med de ikoniska Atlantis The Palm och The Royal som huvudattraktioner. Vill du ha en oförglömlig upplevelse så är ett besök på Palm Jumeirah ett givet kort.

Dubai Jebel Ali

Jebel Ali erbjuder en lugn semestervistelse, med fokus på avkoppling och skönt strandliv. På den fina Jebel Ali Beach väntar många vattensporter och annat semesterkul att roa sig med.