Rumstyper på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Clubrum

Clubrum, belägna från och med våning fem och uppåt, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Minibar. Tv med satellitkanaler Gratis vatten, wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Ingen uteplats. Vissa rum har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som barn i extrasäng.

  • Gäster som bor i Clubrum har tillgång till hotellets Executive Lounge, på 10:e våningen. Loungen har öppet kl. 06.30–00.00. Gäster har också tillgång till privat check-in och check-out, separat frukost, snacks, afternoon tea och internet med hög hastighet.

Rumsstorlek: Ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Mysiga dubbelrum, belägna från och med våning fem och uppåt, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Vissa rum har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som barn i extrasäng.

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Familjerum

Familjerum, belägna från och med våning fem och uppåt, med en en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Kombinerat vardagsrum och sovrum. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Minibar med gratis vatten. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi med hög hastighet, deponering och luftkonditionering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats men havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under 2 år räknas som barn i extrasäng.

Antal personer: 2-4 personer, varav två barn.