Rumstyper på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Clubrum

Clubrum, utan uteplats. Vissa Clubrum har havsutsikt. Rummen är belägna från och med våning fem och uppåt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar - en flaska med vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Bor du i Clubrum ingår Happy Hour med snacks och dryck (inkl. alkoholhaltiga drycker) i Vienna Plaza Café kl. 17.30-19.30 varje dag.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum, utan uteplats. Vissa dubbelrum har havsutsikt. Dubbelrummen är belägna från och med våning fem och uppåt. En dubbelsäng eller två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar - en flaska med vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum, utan uteplats och med havsutsikt. Familjerummen är belägna från och med våning fem och uppåt. Familjerummet består av två dubbelrum med förbindelsedörr. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi med hög hastighet, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar - vatten på flaska ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrock och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav två barn.