Kundomdömen om Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och att hav och pool låg så nära varandra
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


6 av 10

+
Beach club
-
Lite halvslitet med lite fuktskador på sina ställen på rummen och korridor. Lobby och sånt var nytt

Bekräftad gäst: 2023-04-10


10 av 10

+
Poolanläggningen
-

Bekräftad gäst: 2023-04-08


9 av 10

+
-
Stor sportturnering som stänger av stranden i 3 dagar.... Så inga solstolar där..

Bekräftad gäst: 2023-04-01


9 av 10

+
Läget och servicen.
-
Lite krångligt med städningen.

Bekräftad gäst: 2023-04-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-27


4 av 10

+
Poolbaren på stranden där gick det att äta maten.
-
Fruktansvärt dålig mat under all kritik.

Bekräftad gäst: 2023-03-22


8 av 10

+
God mat, bra service, bra strand och poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-18


9 av 10

+
Personalen och poolområdet. (Ja inte vattenrutschkanan då...)
-
Beskrivningen av hotellet och dess restauranger stämmer inte överens med verkligheten, sen är det lite synd att det inte nämns att shuttle bus till Yas Island inte går från detta hotell, utan man måste ta taxi till ett annat hotell. Vattenrutschkanan som enligt beskrivningen skulle vara igång var fortfarande avstängd vilket gjorde barnen väldigt besvikna.

Bekräftad gäst: 2023-02-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1630 omdömen
Utmärkt
 
1265
Väldigt bra
 
182
Bra
 
80
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2023-11-29

av alexsek1234 Göteborg, Sverige

Bra hotell

Hotellet är riktigt bra, ligger nära till stranden, dock saknade jag att inte det inte fanns så jättemycket att göra runt om hotellet. Vill man göra något får man ta en taxi eller gå en bit, men annars riktigt grymt hotell. Kommer definitivt komma tillbaka igen.

 
2023-05-05

av Amir c Helsingborg, Sverige

Äldre hotell , bra Beachklubb

Lite äldre hotell men har sin charm , det bästa är att den har jättebra beach club och är nära till massa sevärdheter . Bra frukost på hotellet och massa resturanger i närheten! Vad det gäller service på hotellet finns det inget att klaga på .

 
2023-04-11

av nikolavezurovic

Minnesvärd upplevelse för livet !

Rekomenderar detta Hotell, för jätte fin personal , renlighet , lägget och mycket annat ! Vi hade precis allt vi behövde runt oss ! Av all servis vi har fått , vill jag nämna två personer Maksud i receptionen och Dinuka i restaurangen får det bästa bemötandet vi någonsin har fått ! Tack killar att ni lyfte var semester till nästa nivån!!!

 
2023-04-11

av Marija82 Solna, Sverige

Bra läge!

Hotellet läge är perfekt! Qasr Al Watan 7min med taxi (12aed). Emirate Palace 5min (12aed) Qasr Al Hosn 10min (15aed) Saadiyat Island 20min (40aed). Beach klubben var jättebra. Vi använde bara vuxen poolen. På söndagar har de beach party och musik volymen vid poolen var brutal. Alldeles för högt pch förstörde hela dagen. Priser är höga i beachkkubben! Vi undvek att handla där. Stranden är ok. Vill du se fin strand åk till Saadiyat Island och Kai Beach. Kai Beach tar betalt Inträde och solstol (helg 100aed) Rummen är nyrenoverade och har allt man behöver. Sköna sängar, bra kuddar och täcke! Vattentrycket i badrummen är till och från dåligt. Frukosten var inte en bra upplevelse! Ta med öronproppar. Det var så högljutt och lokalen är alldeles för liten för hotellets storlek. Utbudet var ok. Inte mer än så. Hotellet läge och beachklubben var det bästa tyckte vi.

 
2023-04-02

av inger488 Stockholm, Sverige

Rekommenderas ej

Varning sämsta allinclusive hotell någonsin (har varit på många så jag kan jämföra) var samma mat hela veckan, blomkål, morötter, broccoli inga riktiga rätter att äta. Klarade 2 dagar sedan fick vi gå ut och äta . Man blev väckt kl 5,00 varje morgon av böneutrop. Skulle ej rekommendera detta hotell för att maten är under all kritik. Rödvin serverades i små sherryglas. Detta var ett skämt.