Rumstyper på Beach Rotana Abu Dhabi

Clubrum

Clubrum med balkong. En dubbelsäng och en extrabädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

För Gäster i Clubrum ingår också följande förmåner i Club Rotana Lounge:

  • Separat reception för snabb in- och utcheckning.
  • Tillgång till Club Rotana Lounge kl. 11.00-23.00.
  • Afternoon tea varje dag med kaffe. te, kakor/tårtor kl. 15.00-17.00.
  • Cocktails samt ett urval av kalla och varma kanapéer, kl. 18.00-20.00.
  • Barn, 12 år och yngre, är välkomna kl. 11.00-17.00 i sällskap med sina föräldrar.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong och utsikt mot kanalen. En dubbelsäng och en extrabädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med daglig påfyllning av vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.