Kundomdömen om Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Storlek och gott om utrymme.
-
Tråkiga restauranger.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Allt, fantastiskt . Det var stort, hände något hela tiden. Fantastisk personal och service i topp klass. Vi kommer tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Personal
-
Nätet

Bekräftad gäst: 2024-04-06


2 av 10

+
-
Poolen närmast oss var under ombyggnation, så poolutsikt blev utsikt över byggarbetsplats. Otrevlig personal som tiggde pengar hela tiden. Kändes inte som all inclusive, för enda sättet att få service var att betala. Äcklig hygien i baren, då de bara hastigt sköljde ur använda glas innan de serverade nytt i dem.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Personal var hjälpsamma
-
Det var helt ok

Bekräftad gäst: 2024-03-30


9 av 10

+
Helt klart den massiva underhållning som fanns! Vattenland, pooler, nöjesfält, aktiviteter osv. Samt riktigt varmt i poolerna!!
-
Lite knepig service på restaurangerna. Hade t.ex varit mkt smidigare ifall man fick ta bestick själv istället för att vänta. Likaså med dryck.

Bekräftad gäst: 2024-03-30


8 av 10

+
Mycket att göra om man vill
-
AC och kylskåp låt som tröskverk.Byt ut

Bekräftad gäst: 2024-03-23


10 av 10

+
Rent och fräscht, bästa städaren.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


10 av 10

+
Rent, mycket god mat, mycket aktiviteter.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


9 av 10

+
Hela hotellområdet var ren och fin. Servicen från personalen var bra,restaurangen hade bra utbud av mat/dryck. Servering runt poolområdet var fantastiskt. Att i priset ingick allt inom hotellområdet(vattenpark,nöjespark,aktiviteter,transfer till stranden)
-
Internet i rummet funkade inte alltid och kopplade bort ofta. Kvaliten på rummet var inte helt ok tex.hål i väggen,badrummet saknades hängkrokar

Bekräftad gäst: 2024-02-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

3090 omdömen
Utmärkt
 
2133
Väldigt bra
 
639
Bra
 
180
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2024-05-08

av 8arvidh Habo, Sverige

En fantastisk familjesemester

En mycket positiv upplevelse! En vecka med All Inclusive i Egypten över påsk gav verkligen många intryck. Hotellet är helt otroligt stort, dessutom bildar det tillsammans med två andra hotell ett enormt komplex med fantastiskt många pooler, vattenrutchkanor, nöjesfält, barnaktiviteter och så vidare. Hotellet ligger mitt ute i ingenstans, men det spelar ingen roll då det inte finns något som helst behov att lämna området. Det finns även klädbutiker, apotek, spa med mera på hotellområdet. Det enda negativa var att maten blev ganska enformig, även att det fanns många restauranger så var grundutbudet detsamma. Men det är väl standard på all inclusive.

 
2024-03-02

av Badirkhan T

Fantastiskt hotell

Fantastiskt hotel, fantastiskt service, väldigt bra mat utbud för alla,visa av barnbassäng va över 30 grader. Det fanns aktiviter på hotellet hela tiden, kvällarna va tivoli öppna och gratis för alla. Det fanns kidsddco, vuxen show. Är så nöjd med denna hotel.

 
2024-02-19

av bodeferenc Göteborg No, Sverige

Perfekt ställe för barnfamiljer

Fantastisk ställe med mycket nöje bla.nöjespark,vattenpark och olika barn/vuxenprogram på kvällarna. Hotellet är alltid ren och fin. Rummet var ok,inte helt perfekt. Mat och dryck i restauranger var perfekt med många olika valmöjligheter. Servering runt poolområden var kanon,behövde inte lämna barnen ensam. Transfer varje 20:e minuter till stranden Rekommenderas starkt till barnfamiljer.

 
2024-02-04

av Kamil F

Mycket nöjd

Väldigt bra hotell som har dig som gäst verkligen i fokus! Maten får väldigt höga betyg då det finns verkligen något för alla. Rent och fräscht överallt, och du som gäst behöver inte ansträngda dig allt för mycket. Barn område med poolen är verkligen ett plus ifall man har småttingar med sig, och har man lite större så är vattenlandet något utöver det vanliga. Receptionen hjälper dig med det mesta ifall du önskar något eller vill få något fixat. Ett tips till er Boka detta och njut av semestern 😊

 
2024-06-24

av Safa r

Allt man kan önska sig i ett ställe ,rekommenderar till de stora och små, familj och par

Vänliga personal, trevliga shower, väldigt god och varierat mat, mycket bra service som önskar sig kundens bästa. Jag kommer definitivt komma tillbaka nästa år. Här finns det allt för de stora och små aktiviteter fram till 02:00 på natten, stor tack och beröm till Moka och Fiffty som håller underhållningen i både poolen och på kvällarna. Inga ord kan beskriva hur bra hotellet är och hur rent och trevligt det var.