Kundomdömen om Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Service,personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


8 av 10

+
att man kunde gå till jungelpark bada och äta där
-
vi var jätte nöjda

Bekräftad gäst: 2023-10-27


5 av 10

+
Bra med uppvärmda pooler. Mycket aktiviteter
-
Poolerna var av dålig standard med lösa pooldukar och ytkanter med påväxt. Stor ombyggnation på hela hotellet vilket som var extremt störande då man varken fick sovmorgon eller kunde ta en lugn kväll på balkong pga långa byggdagar. Även vid vissa pooler pågick byggnation med höga ljud så det gick inte att vara där. Barnklubben hade de rivit. Oförskämd hotellchef som ljög och lät mig inte boka in mig på showkväll. Dåligt att byggnationen inte nämns någonstans för då hade jag bokat annat hotell!

Bekräftad gäst: 2023-03-09


10 av 10

+
Varm pool
-
Allt var bra :)

Bekräftad gäst: 2023-03-02


7 av 10

+
Att det var lagom med folk och att det var fint som en lite stad i den mysigt och lagom underhållning
-
Att någon av de 2 större pooler vid scenen var något uppvärmda och inte så kalla. Att ha mer skyltar vart man går för komma till olika delar av hotellet. Lite som vägvisning. Att inte ha smöret i kylen/frysen det gick aldrig att bre den på bullen. Kaffet på morgonen var inte gott alls som de serverade från termos. Annars var det fint och trevligt

Bekräftad gäst: 2023-03-01


8 av 10

+
servicen
-
Det var för stort och för långt till allt

Bekräftad gäst: 2023-02-23


7 av 10

+
Ordning och reda och ett fräscht hotell.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-16


9 av 10

+
Stora rum med walk in closet, städ o vattenpåfyllning varje dag. Dryckservice kring poolen . Vackra lokaler med fantastisk arkitektur Hög standard på underhållningen
-

Bekräftad gäst: 2023-02-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

2820 omdömen
Utmärkt
 
1873
Väldigt bra
 
632
Bra
 
179
Mindre bra
 
70
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2022-11-13

av F4268YKfilips

Vintersol

Väldigt stort trevligt hotell med bra mat och väldigt trevlig personal. Bra utbud av restauranger på kvällarna och otroligt många intryck att ta in, framförallt på kvällarna ☺️ Mysiga barer med underhållning på kvällarna

 
2019-12-04

av Mikael A

Hurghada alf leila wa leila

Bodde på alf leila wa leila i början av november 2019 och hotellet va fantastiskt, stort, flertal pooler och flertal restauranger med olika teman. All inklusiven överraskade då det mesta va bara o hämta utan att behöva visa något eller liknande vilket va väldigt skönt! Shoppingcentret som ligger en liten promenad bort är modernt o fint, va mycket "äkta" saker som kostar som hemma men fanns lite butiker som hade vettiga priser. Stranden är närmare 1.5km bort men va väldigt lätt o smidigt att gå och vill man inte det så går det strandbussar hela tiden. Stranden ser inte så märkvärdig ut när man kommer ner men simmar man ut en liten bit så kommer man till ett sandrev där man bottnar och är fantastiskt snorkelvatten! Tips: HANDSPRIT! Egypten har dom smutsigaste pengarna i världen och det är ofta efter man har hanterat kontanter som man har risk att bli magsjuk. Så använd handsprit när ni hanterat pengar direkt! Så är det inga problem. Finns mycket handsprit dispensers lite överallt på hotellet.

 
2017-07-09

av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

av Killiner Uppsala, Sverige

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.