Coral Beach Hotel & Resort

Coral Beach Hotel & Resort är ett snyggt och ståtligt hotell med stor fin trädgård, flera pooler, varav en med vattenrutschkanor och på båda sidor om den lilla marinan finns sandstränder. Köper du till All Inclusive har du flera restauranger att välja på. Här kan du spela tennis och koppla av i hotellets spa och gå kurser i både målning och drejning.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/2-3 personer. Deluxerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Garden Room för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorsvit med privat pool för 2-3 personer, varav 1 barn Sviter för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3410 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Coral Beach Hotel & Resort har ett stort poolområde med en stor pool och en barnpool samt en poolbar och ett mindre område med en aktivitetspool med två vattenrutschkanor. Solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår vid båda poolerna.

Hotellet har flera restauranger och barer att erbjuda. Armonia Restaurant är hotellet bufférestaurang och här serveras frukost, lunch och middag och det finns vegetariska, veganska och glutenfria rätter som beställs från en meny. Bufférestaurangen Coral Restaurant serverar det bästa från de asiatiska köken vid middagen. À la carte-restaurangen Calypso Restaurant serverar rätter med influenser från det franska köket. À la carte-restaurangen Romazzino är en gourmetrestaurang. Limani Fish Taverna serverar mat från köken runt Medelhavet och ligger nere vid hotellets hamn där du kan äta en god middag till fiskebåtarnas guppande. Gusto d´Italia tar fram de bästa smakerna från det italienska köket. Rotisserie Restaurant serverar snacks och är endast öppen för gäster med All Incluive. À la carte-restaurangerna är öppna efter hotellets beläggning och efter väderlek. Klädkod, långbyxor i à la carte-restaurangerna. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. I poolbaren kan du under dagen äta lättare måltider och ta något svalkande att dricka.

I hotellets spa finns en uppvärmd inomhuspool, bastu, jacuzzi och ångbastu samt spabehandlingar och massage, allt mot avgift. Fyra tennisbanor och en squashbana. Du kan även delta i aerobics-klasser, spela beachvolley och träna i gymmet. Biljard och spelrum mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år med engelsktalande personal. Cykeluthyrning. På hotellet finns ett Arts & Crafts center där du kan delta i olika kurser och prova på att måla tavlor och porslin, dreja och göra olika typer av masker.

Wifi över hela hotellet ingår. Strykrum. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. De två badvikarna nedanför hotellet består av sand med inslag av klappersten. På botten, vid strandkanten, finns den del klipppblock.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Bufférestaurangen Armonia serverar frukost kl. 07.00-10.00 och middag kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Armonia, kl. 07.00-10.00
 • Snacksbuffé i restaurangen Rotisserie eller i restaurangen Calypso, kl. 10.30-12.00 och kl. 15.30-17.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Armonia, kl. 12.30-15.00
 • Lunch/Street Food från meny i poolbaren, kl. 12.30-17.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Armonia, kl. 19.00-22.00
 • Afternoon tea, glass, kakor och shakes i Dionyssos lobbybar och i poolbaren, kl. 16.30-17.30
 • Obegränsat med lokala och utvalda internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl.10.00-23.00
 • Entré till hotellets spa där du får använda poolen, bastu, jacuzzi och ångbastu.

Du får äta begränsat antal middagar i nedanstående à la carte-restaurangerna under din vistelse. Se hotellets All Inclusive-program på plats.

 • Middagsbuffé i asiatiska restaurangen Coral, kl. 19.00-22.00
 • Middag i à la carte-restaurangen Gusto d`Italia, kl. 19.00-22.00
 • Middag i à la carte-restaurangen Romazzino, kl. 19.00-22.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 14.00 på ankomstdagen till kl. 18.00 på avresedagen.