Fartfyllt för hela familjen

Bulgarien har flera utflykter för hela familjen! Tillbringa en dag med härliga bad och adrenalinkickande åk på ett vattenland, gå en runda på någon minigolfbana eller se fantasifulla sandskapelse på Burgas Sand Fest.


Vattenland för alla

Action Aqua Park i Sunny Beach är stället för dig som älskar fart, fläkt och spänning – men kanske allra mest vatten. I vattenparken finns allt från vattenrutschkanor i alla tänkbara modeller och storlekar, en över 100 meter lång Lazy River och såklart fina pooler som omges av tropiska palmer och fontäner.

När hungern slår till finns det flera restauranger och en glassbar på området. Enklast är att köpa inträdesbiljett direkt av reseledaren. Från huvudvägen i Sunny Beach avgår gratis buss var 15:e minut.

Minitåg

Vill du se mer av Nessebar och Sunny Beach är det bara att hoppa på ett minitåg. Tågen kör flera olika sträckor mellan de båda orterna, och du kan hoppa av och på vid flera hållplatser längs vägen.

Burgas Sand Fest

I början av juli varje år är det dags för Burgas Sand Fest! Då förvandlas en stor del av Sea Garden i Burgas till en sagovärld full av vackra och imponerande sandskulpturer. Till Burgas Sand Fest kommer många professionella konstnärer för att skapa och visa upp sina fantasifulla sandkonstverk. Kanske kan det ge inspiration till när du ska bygga ditt eget sandslott på stranden!

Bangolf för hela familjen

Utmana ditt resesällskap i minigolf och få en trevlig stund tillsammans. I Sunny Beach finns flera banor som erbjuder tema och svårighetsgrader.

Ge dig ut och fiska

Varför inte prova fiskelyckan på semestern? I Sunny Beach kan du fiska till havs eller vid vattenbrynet. Vill du koppla av helt och hållet med ett fiskespö i händerna så kan din reseledare hjälpa till med kontakter och anvisningar för var du kan fiska i Sunny Beach.