Resor till Sousse

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Nyhet! Nu erbjuder vi direktflyg till Tunisien från Arlanda och Köpenhamn, avgångar varje lördag mellan 8 juni - 27 juli 2024. 

Sousse är resmålet för dig som vill kombinera avkopplande dagar på stranden med historiska sevärdheter, shopping- och kulturupplevelser. I Sousse väntar det genuina tunisiska vardagslivet, samtidigt som de långa vita sandstränderna bara ligger ett stenkast bort. Här finns garanterat något för alla!Fakta om Sousse

Tidsskillnad

Svensk tid -1 timme (sommartid).

Valuta

Tunisisk dinar (TND).

Transfer

  • Effektiv körtid från Tunis flygplats till hotellen Sousse är drygt 1,5 timme.
  • Effektiv körtid från Enfidha flygplats till hotellen Sousse är mellan ca 30-45 minuter.

Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Mer fakta

Väder

jan 18°c
feb 18°c
mar 20°c
apr 23°c
maj 27°c
jun 31°c
jul 34°c
aug 34°c
sep 31°c
okt 27°c
nov 23°c
dec 19°c
6,0 av 10 Sousse
Våra gästers betyg, baserat på 2 omdömen

Alla resmål Tunisien

Hammamet

Välkommen till Hammamet, den vackra badorten vid Medelhavskusten i östra Tunisien. Med sina fantastiska stränder, kristallklara vatten och mängder av aktiviteter är Hammamet ett paradis för alla sol- och badälskare.