Resor till Hammamet

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Nyhet! Nu erbjuder vi direktflyg till Tunisien från Arlanda och Köpenhamn, avgångar varje lördag mellan 8 juni - 27 juli 2024. 

Välkommen till Hammamet, den vackra badorten vid Medelhavskusten i östra Tunisien. Med sina fantastiska stränder, kristallklara vatten och mängder av aktiviteter är Hammamet ett paradis för alla sol- och badälskare.Fakta om Hammamet

Tidsskillnad

Svensk tid -1 timme (sommartid).

Valuta

Tunisisk dinar (TND).

Transfer

  • Effektiv körtid från Tunis flygplats till hotellen Hammamet är ca 1 timme.
  • Effektiv körtid från Enfidha flygplats till hotellen Hammamet är mellan ca 30-45 minuter.

Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
dec 18°c

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

7,8 av 10 Hammamet
Våra gästers betyg, baserat på 37 omdömen

Alla resmål Tunisien

Sousse

Sousse är resmålet för dig som vill kombinera avkopplande dagar på stranden med historiska sevärdheter, shopping- och kulturupplevelser. I Sousse väntar det genuina tunisiska vardagslivet, samtidigt som de långa vita sandstränderna bara ligger ett stenkast bort. Här finns garanterat något för alla!