Kundomdömen om Mövenpick Resort & Marine Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

4734 omdömen
Utmärkt
 
2837
Väldigt bra
 
911
Bra
 
441
Mindre bra
 
240
Underkänt
 
305

5 senaste omdömen

2024-05-06

av Mahmoud A

Bedömning av personal och hotell

Underbar hotell , jättetrevliga personal! Fint utsikt och rena rum och rena toaletter! Man tror inte sig i verkligheten fantastiskt fint!ni har en jättetrevlig och underbar personal som heter Rachid som jobbar i restaurangen riktigt snäll!!

 
2023-09-18

av Skander A

Kanon bra

Tack så mycket Jätte trevliga personal och mysigt ställe .vi är jätte nöjda med vara besök hos er Rekommenderar gärna till alla vara vänner och familj .jätte tack en gång till😀😀👏 ni får 5 sjänor

 
2023-05-20

av thomasfA3858HB Göteborg, Sverige

Nej nu räcker det

Har bott där Tre gånger tidigare och de var bättre.. Maten sisådär, bäddning en av fyra nätter. Har man det eller inte? Mainbaren i foajén intogs natt och morgon utav högljudda o arroganta tunisier som säkert var glada för att få Dricka alkohol.. Nåja.. nu räcker det. Det borde finnas fler Hotel, om jag nu åker tillbaka igen just dit.. Fyra stjärnor på sin höjd.

 
2019-04-16

av HelenVara

Super duper

Bästa hotell jag bott på, servicen och ordningen är helt otrolig! Sängar, rummen, ytorna, frukosten, poolområdet, renligheten är kanonbra! Särskilt tack till Brahin som serverar oss frukost varje dag!

 
2012-06-09

av agnetasch Göteborg, Sverige

Mövenpick light

Man får bra service av fotfolket (städerskor, kypare o bärare) Personer i högre befattning (kostym/dräkt-folket)är lite besvärligare att ha att göra med, speciellt om man inte talat franska utan envisas med engelska. Rummen och badrummen är rena och fina; lakan byts varje dag och handdukar två gånger om dagen. Bra med vattenkokare för dagens första kaffekopp. Sängarna är hårda och det är även järnstolarna på balkongen; tjusiga men obekväma. Vi hade halvpension vilket innebar frukost och middag. Vi hade hellre velat ha lunch i stället för middag men det gick inte att byta så vi var fast på hotellet varje kväll. Jag har ett dåligt ben och det blev ett problem på det här hotellet. Det tog flera dagar innan jag upptäckte en hiss som gick ända ner till markplan=poolområdet. Nästan inga trappor har ledstänger och ramper gömmer man elegant. I poolerna vill dom att man ska ta ett kliv ner på c:a en halvmeter och i den största poolen finns det bara en (1) badstege. Ett obekvämt hotell med service utan charm. Inte prisvärt.