Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort passar både par och barnfamiljer och har tre poolområden, bland annat ett med fyra vattenrutschkanor och ett för avkoppling. Hotellet har en stor botanisk trädgård och här hittar du hundra olika träd, buskar och växter från hela Thailand. I familjerummen får det plats upp till 7 personer. Hotellet ligger strax ovanför stranden i Karon Beach,


Rumstyper

Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 4-7 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2270 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Thavorn Palm Beach Resort ligger strax ovanför Karon Beach på Phuket och stranden passar bra för en skön morgonpromenad innan frukost eller en avkopplande promenad innan solen går ner.

Poolområdet Blue Heaven bjuder på en stor härlig pool med en barnsektion och här hittar du även fyra vattenrutschkanor. Barn under 12 år måste åka under målsmans uppsikt. För att åka en den högsta banan måste du vara över 130 cm lång. Vid poolområdet Chaba pool finns en pool med en grundare barnsektion och ett vattenfall och poolområdet Paradise Pool är ett lugnare poolområde för avkoppling med solsängar, parasoller och balinesiska solsängar. Poolbaren Chaba swim up-bar serverar dryck under dagen och vid vattenrutschkanorna finns även en poolbar för dryck och snacks. Solstolar och parasoller finns vid varje poolområde. Poolhanddukar ingår.

Hotellets huvudrestaurang heter Windsong och här äter du goda rätter från det thailändska köket och internationella rätter, öppet för frukost, lunch och middag. Ciao Pizza and Grill Restaurant bjuder på pizza och grillrätter och har öppet från förmiddag till sen kväll. Är du sugen på en kopp kaffe ska du besöka Coffee Talk Café där du även kan dricka olika typer av fruktjuicer. Sötsuget stillas i Sweet Talk där du kan köpa glass, kakor och makarons.

Gym. Lekrum med bollhav och olika typer av leksaker.

Avståndet till stranden varierar från 100 till 150 meter till beroende på vart på hotellet du bor. Trafikerat väg måste korsas för att nå stranden. Ca 800 meter till Kata Night Market. Hotellet består av tre byggnader med två respektive fyra våningar. Hiss finns i byggnaderna med fyra våningar.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från en à la carte-meny)
  • Helpension (frukostbuffé samt lunch och middag från en à la carte-meny)

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00 och sedan har restaurangen öppet från kl. 12.00 till 23.00 för lunch och middag.

Alla hotell, Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I fartfyllda Karon på soliga Phuket ligger Phuket Emerald Beach Resort. Här finns rum för den stora familjen och rum där du har utgång direkt till poolen. Poolområdet är lockande och läget idealiskt nära stranden och havet.

Glow Mira Karon Beach

Strax ovanför stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – ett snyggt och stilrent hotell med rum i ljus skandinavisk stil. Hotellets restaurang serverar mat hela dagen och när natten tar över är ett besök på nattmarknaden i Karon ett spännande inslag.