Chanalai Hillside Resort

Chanalai Hillside Resort är ett fint och fräscht hotell som ligger på en höjd i utkanten av Karon Beach. Från poolen på takterrassen har du en magisk utsikt över havet och här kan du sippa på en drink medan solen går ner i havet. I hotellets restaurang serveras det bästa från det thailändska köket och du bor i ljusa och fina rum. Extra lyxigt blir det med ett dubbelrum med poolaccess.


Rumstyper

Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med poolaccess för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2252 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Chanalai Hillside Resort har två poolområden. Den bästa utsikten över havet och solnedgången får du från hotellets stora takterrass där du hittar en pool och en poolbar. Det finns ytterligare ett stort poolområde med en pool, en jacuzzi, en barnpool samt en poolbar och det är till den här poolen du simmar ut rummet med poolaccess. Solstolar och parasoller finns vid båda poolområdena. Poolhanddukar ingår.

Restaurangen Hillside har öppet för frukost och sedan från lunch till sen kväll kan du ätamåltider med wokade rätter och nudlar från det smakrika och berömda thailändska köket, fisk- och skaldjursrätter men även klassiska internationella rätter som burgare, wraps, pizza och pastarätter samt goda desserter. I de två poolbarerna serveras dryck och lättare rätter under dagen.

Wifi ingår över hela hotellet. Rumsservice kl. 06.30-23.00. Strykjärn och strykbräda finns att låna.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från fast meny)

Frukosten serveras kl. 06.30-11.00 och sedan har restaurangen öppet från kl. 12.00 till 23.00. Middagen i halvpensionen är en fast meny med förrätt, soppa, huvudrätt och dessert.

Alla hotell, Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I fartfyllda Karon på soliga Phuket ligger Phuket Emerald Beach Resort. Här finns rum för den stora familjen och rum där du har utgång direkt till poolen. Poolområdet är lockande och läget idealiskt nära stranden och havet.

Glow Mira Karon Beach

Strax ovanför stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – ett snyggt och stilrent hotell med rum i ljus skandinavisk stil. Hotellets restaurang serverar mat hela dagen och när natten tar över är ett besök på nattmarknaden i Karon ett spännande inslag.