Vandring Kanarieöarna

Vandring på Kanarieöarna

Med sina många bergskedjor, vulkaniska landskap och kuststräckor erbjuder Kanarieöarna en mängd olika vandringsleder för både erfarna och nybörjare. Vandringarna tar dig genom frodiga dalar, över imponerande bergskedjor och längs vackra kuststräckor. Oavsett vilken ö du väljer att besöka, finns det gott om möjligheter att utforska Kanarieöarnas natursköna områden till fots.

Vandring på Teneriffa

Teneriffa bjuder på imponerande natur och flera härliga vandringsleder att upptäcka. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare finns det en vandringsled för alla.

Läs mer om vandring på Teneriffa

Vandring på Fuerteventura

Vandra till öns högsta topp, utforska en imponerande krater eller ta en promenad längs kusten - oavsett vilken vandringsled du väljer kommer du garanterat hitta en som passar dig.

Läs mer om vandring på Fuerteventura

Vandring på Lanzarote

Att vandra på Lanzarote är en upplevelse utöver det vanliga. Här får du uppleva den unika landskapsbilden med både vulkaniska klippformationer och dramatiska kustområden. 

Läs mer om vandring på Lanzarote

Vandring på La Gomera

Med sitt behagliga klimat, och sitt vulkanlandskap med branta klippor, höga berg, djupa raviner och täta skogar finns möjlighet till olika typer av vandringar.

Läs mer om vandring på La Gomera

Vandring på Gran Canaria

Vandringslederna på Gran Canaria är otroligt varierade och erbjuder allt från dramatiska bergstoppar till gröna dalar och vulkaniska kullar. Här finns vandringsleder som passar alla!

Läs mer om vandring på Gran Canaria

Tips & inspiration
 Läs om Kanarieöarnas bästa upplevelser, se alla hotell på Kanarieöarna eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Kanarieöarnas fantastiska natur

Vulkaner, öknar och storslagna bergsmiljöer – låt dig överraskas och hänföras av Gran Canarias vackra och mångfacetterade natur.

Läs mer!

Alla hotell på Kanarieöarna

På Kanarieöarna finns ett stort utbud av hotell för alla smaker. Hitta din favorit idag!

Se alla hotell på Kanarieöarna

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här