Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med terrass och poolutsikt. Kombinerat sovrum och vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong, vissa med poolutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Cava, nötter och torkad frukt på rummet vid ankomst. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.