Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med terrass och poolutsikt. Kombinerat sovrum och vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong, vissa med poolutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Cava, nötter och torkad frukt på rummet vid ankomst. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.