Kundomdömen om Servatur Caribe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Utsikten från balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


3 av 10

+
Det ligger nära busshållplatsen ifall man vill göra utflykter. Det är heller inte mer än fem minuters promenad till havet, restaurangerna och strandpromenaden. Lugnt läge. Inget jag behövde, men flera permobiler till utlåning. Mkt bra storlek på rummen med ett kök.
-
Standarden är äldre. Det fanns inga kontakter till mobilerna i sovrummet. Jag fick ladda i köket.

Bekräftad gäst: 2021-12-19


10 av 10

+
Väl mottagna
-
Komplettering av köksutrustning

Bekräftad gäst: 2021-12-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-05


8 av 10

+
Bra lägenhet och trevlig personal.
-
Toastolen i vårt rum hade svårt att spola ner pappret och förde väsen när den fyllde på vattnet. Köksskåpen börjar bli lite slitna.

Bekräftad gäst: 2021-12-05


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-05


7 av 10

+
Bra personal. Bra service och vänliga.
-
Vore bra om det var rökfritt på balkongerna. Vi fick en storrökare bredvid oss. Satt och rökte på balkongen när vi åt bredvid. Slutade inte trots att vi bad henne vänta lite. Personalen hjälpte oss att byta rum. Kanske rökruta någonstans?

Bekräftad gäst: 2021-11-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

746 omdömen
Utmärkt
 
177
Väldigt bra
 
285
Bra
 
170
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2022-06-14

av Maria R

Så hemskt

Väljer för att betala på boendet och sen tagit mina pengar veckor innan jag skulle komma. Tänkte avboka men tvingar mig betala hela summan igen. Tvinga mig för att betala deposit vilket jag kommer aldrig se den pengarna igen. Personalen är hemskt. Otroligt dålig service. Aldrig igen har alltså usch dom borde skämmas

 
2019-07-15

av fredrik T Lidköping, Sverige

Bra läge på hotellet

Bra enkla rum och fin utsikt från våning 4 och uppåt. Perfekt läge på hotellet. Nära shopping stråket och stranden. Kunde hyra cyklar för dagen i receptionen. Mycket bra och prisvärd restaurang bakom hörnet, La Gomera. Hit gick lokalbefolkningen och åt. - Alldaglig pool - Dålig frukost

 
2018-12-25

av Per F Borås, Sverige

Dyrt wifi men bra service

Vi hade väntat oss ett fyrstjärnigt hotell, men fick senare en förklaring. Wifi kostade 20€ för en vecka, man kunde få en timme om dagen gratis, saften box kostade 15€ och fjärrkontrollen till TV:n fick man hämta mot en deposition på 10€. I den första lägenheten fanns det ett (1) vägguttag totalt, vi klagade och fick byta till en där det fanns två. Soffbordet var lite vingligt så vi fick ett annat, soffan i den andra lägenheten var mkt nersliten, vi klagade och fick en madrass att lägga i den. Men poolen var stor och härlig, väl tempererat och den veckan vi var där (första veckan i december) var det alltid ledigs solstolar, i regel även i främsta ledet. Hotellet ligger en par km från centrum, men det fanns gott om affärer och restauranger i närheten.

 
2018-02-15

av EvaReinl Vallda, Sverige

Helt OK Hotell

Helt OK Hotell för att vara 3 stjärnigt. Nära till allt. Väldigt trevlig personal, speciellt i baren nere vid poolen. Uppvärmd pool som var helt ljummen ett stort plus på det. Rummen helt OK med en underbar utsikt. Ett tips är att välja våning fem och uppåt.

 
2017-12-29

av 97annikan Taberg, Sverige

Mkt bra hotell

Bra läge, mellan Siam Mall och havet . Backigt, men inte så farligt. Damen som jobbade vår ankomstdag(17/12) var fruktansvärt sur och var verkligen inte serviceminded. Städning var bra (5dgr/v). Vi bodde 2 vuxna och en 12-åring i en tvårumslägenhet....Inga som helst problem, stora fina lägenheter. Mitt wifi fungerade dock inte de 2 sista dagarna..skulle fått pengar tillbaka, men hann inte detta eftersom vi skulle åka hem