Rumstyper på Parque de las Americas

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök, som avdelas med ett par trappsteg. Sovrummen har två enkelsängar vardera. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Trägolv och takfläkt i vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (uppkoppling kan variera). Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 67 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök, som avdelas med ett par trappsteg. Sovrummet har två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Trägolv och takfläkt i vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (uppkoppling kan variera). Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Mysiga tvårumslägenheter i etage, med sovrum och badrum på övervåningen och kombinerat vardagsrum och minikök på nedervåningen. Sovrummet har två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Trappsteg delar av vardagsrum och kök. Kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Trägolv och takfläkt i vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (uppkoppling kan variera). Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.