Rumstyper på Parque de las Americas

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök, som avdelas med ett par trappsteg. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Takfläkt i vardagsrum och i sovrummen. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 67 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök som delas av med några trappsteg. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Takfläkt i vardagsrum och sovrum. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum. I vardagsrummet finns några trappsteg mellan vardagsrummet och miniköket. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Takfläkt i båda rummen. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.