Kundomdömen om Paraiso del Sol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 217 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Poolområdet och personalen i baren och receptionen
-
Dåliga sängar och slitet

Bekräftad gäst: 2024-02-19


6 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal, lugnt läge( om man inte bryr sig om att en hund skällde dygnet runt)Bra utrustning i köket!!!!!
-
Visste att vi fick räkna med lite' slitet, men sååååå slitet hade vi inte väntar oss. Gärna krokar på toan för morgonrockar. Fin köksutrustning men en del dörrar svåra att stänga och få upp. Piffa upp i matsalen med duk o blomma på borden, finns konstgjorda, hade ökat trivseln betydligt.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Nyrenoverad lägenhet.
-
Att vi inte fick önskat läge på lägenhet med en gång utan fick byta efter tre dagar.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


7 av 10

+
Fint och trevligt bemötande av samtlig personal
-
I stort behov av upprustning. Slitet och med det bristande bekvämlighet.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


2 av 10

+
Vi fick köpa upp oss till en ägarlägenhet som var fin. Personalen i receptionen jättetrevlig.
-
Vi valde ett hotell med färre stjärnor men att det var så extremt slitet tycker vi inte är rimligt. Vi fick en studio med ruttet staket på balkongen. Det hade troligen rasat om någon lutat sig mot det. Dessutom var det fullt av fågelbajs på det. Väldigt ofräscht. Det fanns balkonger där putsen lossat helt på utsidan. Jättetrist att sitta vid poolen med så extremt dåligt underhåll att titta på. Väldigt trista markterrasser, dammig sand. Det luktade fukt när man gick mellan huslängorna. Det var väldigt tydligt att man inte lägger pengar på underhåll och vård av hotellet. Tycker inte att detta är hotell som Apollo ska nyttja. Det skämmer ert varumärke. Det är helt ok med billiga o enkla hotell men de ska ändå vara fräscha. Som tur var fick vi köpa upp oss till en fräschare lägenhet i ett närliggande komplex. Extra kostnad för oss dock.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


4 av 10

+
Läget
-
Nerslitet

Bekräftad gäst: 2024-02-05


2 av 10

+
Personalen
-
Det var ju 2stjärnigt så hade inte höga förväntningar

Bekräftad gäst: 2024-01-29


6 av 10

+
Läget
-
Svinkallt i poolen Å nergånget hotell

Bekräftad gäst: 2024-01-29


3 av 10

+
Trevlig personal, bra läge,
-
Det luktade mögel i rummet och jag fick allergiska besvär

Bekräftad gäst: 2024-01-28


6 av 10

+
-
Väldigt slitet men annars bra. Sista dagarna höll de på borra väldigt väldigt högt vilket störde.

Bekräftad gäst: 2024-01-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

45% av resenärerna rekommenderar

729 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
226
Bra
 
141
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2024-01-31

av amariem Höganäs, Sverige

Mycket bra budgethotell!

Mycket bra budgethotell! Tänk på att man får vad man betalar för! Fungerade spis,kylskåp,dusch och toalett! Trevligt område och nära till strand och nöjen! Fin terrass på nedanvåning och fina balkonger på övre. Städning varannan dag. Helt ok ,va inte kräsen!

 
2022-11-18

av 275jessica_

Helt ok hotell med bra läge!

Vårat rum var mycket rent och städades bra under hela resan. Det var rymligt och bra med terass på kvällen. Hotellet ligger mycket lugnt till men med bara några minuters gångavstånd till strand och barer/restauranger. Bra livsmedelsbutik ett stenkast bort. Vi glömde helt kolla om rummen hade AC vilket de inte har! Fungerade ok ändå. Personalen skulle behöva ta en kurs i bemötande, de få gånger vi var i kontakt med dem blev vi besvikna, frukostpersonalen var värst. Frukosten är helt ok. För ett 2-stjärnigt hotell är vi ändå positivt överraskade och skulle säkerligen kunna åka hit igen då det var billigt och bra läge.

 
2020-02-25

av Yvonne Ö

Lärare

Perfekt hotell om du vill ha boende som inte är dyrt. Nära till stranden, bra restauranger och fina promenadstråk. Hotellet är enkelt men rent och fint. Nära till affär när man ska handla.Städas varje dag. Trevlig personal som är hjäkpsamma när man behöver hjälp. Vi har bott på hotellet 3 gånger och det kommer att bli fler.

 
2019-08-31

av Appcon Stockholm, Sverige

Överraskande bra

Lite skeptisk när vi anlände (2 par) i mörkret. Man undrade vart vi kommit till. MEN när dagen gryr och vi börjar får kontur på vårt hotell, ja då klarnar det. Det var faktiskt MYCKET bra. Vi bodde 10 m från poolen där det var rent, tyst & vuxet/moget. Få, men städade, barn. Testa f.ö poolbarens cheese & ham toast (från det ena till det andra). All hjälp m& info man kan tänka sig fick man från trevlig personal vid receptionen. Rummen då? Städades varje dag, handdukar/badlakan byttes ut & varannan dag (tror jag) så bäddades det nytt. Alltså rent & snyggt/fräscht. Bad/toa hade allt man kan önska med fungerande varmt & kallt vatten. Sängarna var det bästa man kunde tänka sig så sovmiljön var den bästa. I övrigt var området (nattron) tyst och lugn. Avståndet till havet & stranden var överkomlig, kanske 500 m ca. där man också kunde finna ett antal "goda" restauranger. I den närliggande butiken kan man finna goda viner & likörer till VÄLDIGT överkomliga priser. Sangria är något som rekommenderas, billigt men förrädiskt ;-) Hur-som-helst, vi rekommenderar detta hotell å det varmaste. Ha det skönt önskar 4 st 70-plussare.

 
2016-02-05

av annchristineo2016 Playa de las Americas, Spanien

Uselt bemötande men bra lägenhet

Anlände sent på kvällen och blev direkt ivägskickad till ett annat hotell. Ursäktade sig med att något tekniskt problem skulle fixas bästa morgon så vi skulle återkomma bästa förmiddag. Fick ett boende flera trappor upp utan hiss för en natt och kunde därför inte packa upp och installera oss. Då vi återkom till receptionen tänkte de sända iväg oss ännu en natt men då förstod vi att de ljög för oss och hade överbokat sitt hotell. Vi krävde att få tala med chefen och han påstod först att de inte hade något ledigt boende men då vi ilsknade till och krävde att få vad vi betalat för så ordnade han fram en lägenhet. Sedan njöt vi av vår semester i den trevliga lägenheten med stor fin balkong. Jättebra läge med närhet till allt. Vi undvek ytterligare kontakt med receptionen trots att vi egentligen borde klagat på att kylskåpet hade för hög temperatur fast vi höjde till max och soffan hade trasiga träribbor i botten. Sångarna var jättesköna med ovanligt bra räddning. Städningen var jättebra.