Kundomdömen om Paraiso del Sol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 134 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Prisvärt. Bra utrustning i köket
-
Det stals en bikini från vår uteplats

Bekräftad gäst: 2023-04-16


6 av 10

+
Läget
-
Det var slitet, de höll på att bygga om lekplatsen så den var helt avstängd och det var byggbuller varje dag utan att vi fått veta det innan.

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
Lungt åmrode vänligt personal
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


7 av 10

+
Trevlig personal och mycket bra städning
-
Väldigt lyhört och en del behöver renoveras bl.a. skjutdörrar till balkong, svårt att öppna.

Bekräftad gäst: 2023-04-02


6 av 10

+
läget o lunget
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


2 av 10

+
Läget
-
Extremt lyhört å dålig standard, hårda sängar. Ej handikappvänligt- väldigt mycket trappor över hela anläggningen

Bekräftad gäst: 2023-04-02


5 av 10

+
Bra läge,trevliga i receptionen
-
Mycket varningar om säkerhet och inbrott,kändes inte bra.man blev orolig.

Bekräftad gäst: 2023-04-02


3 av 10

+
Trevlig personal, bra städning, ren och fin pool.
-
Mer nedgånget än som det beskrivs när man läser om det. När man bokar en charter räknar man med att få ett flyg där man kan beställa taxfree. Istället fick vi åka reguljärt. Då hade vi lika gärna kunnat boka separat flyg och hotell till ett billigare pris. Sådant bör ni upplysa om. På hotellet hade vi hundratals millimeterlånga små kryp som var precis överallt, tom i tandkrämstuben. En dag när vi kom från stranden var alla våra saker flyttade på (smutsiga och rena kläder blandat inkl underkläder) pga en vattenläcka. En resväska i tyg med cigarettlimpor, kläder, rakapparat mm blev våt. Rakapparaten funkar ännu inte. Vi skrev till er och frågade om vi får någon kompensation. Inget svar. Vi skrev igen och då ville ni veta vad vi ville ha svar på. Vi förklarade en gång till och igen - inget svar. Extremt dåligt!

Bekräftad gäst: 2023-03-26


9 av 10

+
Läget, trevlig personal.
-
Vi trivs jättebra på detta hotell där vi varit mer än 10 gånger. Det enda negativa är att man till flertalet av lägenheterna måste passera poolen.

Bekräftad gäst: 2023-03-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

45% av resenärerna rekommenderar

709 omdömen
Utmärkt
 
173
Väldigt bra
 
219
Bra
 
138
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
98

5 senaste omdömen

2022-11-18

av 275jessica_

Helt ok hotell med bra läge!

Vårat rum var mycket rent och städades bra under hela resan. Det var rymligt och bra med terass på kvällen. Hotellet ligger mycket lugnt till men med bara några minuters gångavstånd till strand och barer/restauranger. Bra livsmedelsbutik ett stenkast bort. Vi glömde helt kolla om rummen hade AC vilket de inte har! Fungerade ok ändå. Personalen skulle behöva ta en kurs i bemötande, de få gånger vi var i kontakt med dem blev vi besvikna, frukostpersonalen var värst. Frukosten är helt ok. För ett 2-stjärnigt hotell är vi ändå positivt överraskade och skulle säkerligen kunna åka hit igen då det var billigt och bra läge.

 
2020-02-25

av Yvonne Ö

Lärare

Perfekt hotell om du vill ha boende som inte är dyrt. Nära till stranden, bra restauranger och fina promenadstråk. Hotellet är enkelt men rent och fint. Nära till affär när man ska handla.Städas varje dag. Trevlig personal som är hjäkpsamma när man behöver hjälp. Vi har bott på hotellet 3 gånger och det kommer att bli fler.

 
2019-08-31

av Appcon Stockholm, Sverige

Överraskande bra

Lite skeptisk när vi anlände (2 par) i mörkret. Man undrade vart vi kommit till. MEN när dagen gryr och vi börjar får kontur på vårt hotell, ja då klarnar det. Det var faktiskt MYCKET bra. Vi bodde 10 m från poolen där det var rent, tyst & vuxet/moget. Få, men städade, barn. Testa f.ö poolbarens cheese & ham toast (från det ena till det andra). All hjälp m& info man kan tänka sig fick man från trevlig personal vid receptionen. Rummen då? Städades varje dag, handdukar/badlakan byttes ut & varannan dag (tror jag) så bäddades det nytt. Alltså rent & snyggt/fräscht. Bad/toa hade allt man kan önska med fungerande varmt & kallt vatten. Sängarna var det bästa man kunde tänka sig så sovmiljön var den bästa. I övrigt var området (nattron) tyst och lugn. Avståndet till havet & stranden var överkomlig, kanske 500 m ca. där man också kunde finna ett antal "goda" restauranger. I den närliggande butiken kan man finna goda viner & likörer till VÄLDIGT överkomliga priser. Sangria är något som rekommenderas, billigt men förrädiskt ;-) Hur-som-helst, vi rekommenderar detta hotell å det varmaste. Ha det skönt önskar 4 st 70-plussare.

 
2016-02-05

av annchristineo2016 Playa de las Americas, Spanien

Uselt bemötande men bra lägenhet

Anlände sent på kvällen och blev direkt ivägskickad till ett annat hotell. Ursäktade sig med att något tekniskt problem skulle fixas bästa morgon så vi skulle återkomma bästa förmiddag. Fick ett boende flera trappor upp utan hiss för en natt och kunde därför inte packa upp och installera oss. Då vi återkom till receptionen tänkte de sända iväg oss ännu en natt men då förstod vi att de ljög för oss och hade överbokat sitt hotell. Vi krävde att få tala med chefen och han påstod först att de inte hade något ledigt boende men då vi ilsknade till och krävde att få vad vi betalat för så ordnade han fram en lägenhet. Sedan njöt vi av vår semester i den trevliga lägenheten med stor fin balkong. Jättebra läge med närhet till allt. Vi undvek ytterligare kontakt med receptionen trots att vi egentligen borde klagat på att kylskåpet hade för hög temperatur fast vi höjde till max och soffan hade trasiga träribbor i botten. Sångarna var jättesköna med ovanligt bra räddning. Städningen var jättebra.

 
2015-02-01

av Yvonne E Finspång, Sverige

Dåligt bemötande

Vi hade förbetalat frukosten hemifrån (det var första gången vi gjort så) Efter 3 dagar dök restaurangvärdinnan på oss om att vi saknade frukostarmband. Svarade henne att ingen gett oss armband eller ens info om detta. Då blev jag utskickad till receptionen, där man inte kunde se i datorn att vi förbokat något. Jag sa till receptionisten att då fick hon ringa till Apollo & kolla upp det. Hon avvek då till ett annat rum & där kunde hon se i en annan dator att vi faktiskt talade sanning. Hon sa "sorry". Jag sa att vi var ännu mer sorry, för det var något pinsamt inför alla andra matgäster!!! Sa till henne att det var hotellets uppgift att info. oss & inte tvärtom. Mycket otrevligt bemötande!! Bra att veta är att hotellet INTE har någon gästparkering. Vi fick parkera hyrbilen 1 km från hotellet!! Vi hade betalat 600 kr extra för att hyrbilen skulle lämnas & hämtas på hotellet, men vi fick gå rakt över gatan & hämta den själva, samt lämna den ett dygn tidigare för att få den avcheckad, alltså inget att betala extra för. Städningen var det lite si & så med. Standarden fick duga.