Kundomdömen om Paraiso del Sol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 87 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
0
-
Läs uppe

Bekräftad gäst: 2022-04-11


9 av 10

+
Bra sängar ingahängmattor som det kan va ibland
-

Bekräftad gäst: 2022-04-03


7 av 10

+
Trevlig personal. De städade och höll snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


7 av 10

+
Rymlig lägenhet och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


6 av 10

+
Nära Stranden, och city center.
-
Det var mycket gammal

Bekräftad gäst: 2022-03-06


6 av 10

+
Ingen trängsel, fanns alltid solstolsr
-
Mycket, målning, bättre sängar, nyare möbler (men inget akut)

Bekräftad gäst: 2022-02-13


1 av 10

+
Bra läge
-
Saknar mikro

Bekräftad gäst: 2022-02-13


7 av 10

+
Storleken på lägenheten
-
Det behöver bli mer handikappvänligt

Bekräftad gäst: 2022-02-06


2 av 10

+
Poolen
-
Mycket. Vi är i 70 årsåldern och fick rum 147 nästan så långt man komma från receptionen. Hotellets väggar består av ”papp” allt hörs. Våra grannar var flera unga grabbar som la sig kl 4, kl 6 och kl 7 på morgonen under festande. Det är första semestern som vi var tröttare när vi åkte hem än kom. Man kanske skall lägga lite energi på att fördela hotellets gäster lite smartare samt att säkerhetsvakten tar en runda ibland. Synd på ett hotell som vi gärna åkt tillbaks till annars. Bra läge och rum.

Bekräftad gäst: 2022-01-16


9 av 10

+
Allt var bra och mycket bättre än jag trodde. Förtjänar tre stjärnor enligt mig. Fina och stora lägenheter, mysig omgivning och bra pool, trevlig personal överallt. Så nöjd!
-
Poolen kan vara lite varmare.

Bekräftad gäst: 2022-01-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

45% av resenärerna rekommenderar

657 omdömen
Utmärkt
 
149
Väldigt bra
 
209
Bra
 
133
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2020-02-25

av Yvonne Ö

Lärare

Perfekt hotell om du vill ha boende som inte är dyrt. Nära till stranden, bra restauranger och fina promenadstråk. Hotellet är enkelt men rent och fint. Nära till affär när man ska handla.Städas varje dag. Trevlig personal som är hjäkpsamma när man behöver hjälp. Vi har bott på hotellet 3 gånger och det kommer att bli fler.

 
2019-08-31

av Appcon Stockholm, Sverige

Överraskande bra

Lite skeptisk när vi anlände (2 par) i mörkret. Man undrade vart vi kommit till. MEN när dagen gryr och vi börjar får kontur på vårt hotell, ja då klarnar det. Det var faktiskt MYCKET bra. Vi bodde 10 m från poolen där det var rent, tyst & vuxet/moget. Få, men städade, barn. Testa f.ö poolbarens cheese & ham toast (från det ena till det andra). All hjälp m& info man kan tänka sig fick man från trevlig personal vid receptionen. Rummen då? Städades varje dag, handdukar/badlakan byttes ut & varannan dag (tror jag) så bäddades det nytt. Alltså rent & snyggt/fräscht. Bad/toa hade allt man kan önska med fungerande varmt & kallt vatten. Sängarna var det bästa man kunde tänka sig så sovmiljön var den bästa. I övrigt var området (nattron) tyst och lugn. Avståndet till havet & stranden var överkomlig, kanske 500 m ca. där man också kunde finna ett antal "goda" restauranger. I den närliggande butiken kan man finna goda viner & likörer till VÄLDIGT överkomliga priser. Sangria är något som rekommenderas, billigt men förrädiskt ;-) Hur-som-helst, vi rekommenderar detta hotell å det varmaste. Ha det skönt önskar 4 st 70-plussare.

 
2016-02-05

av annchristineo2016 Playa de las Americas, Spanien

Uselt bemötande men bra lägenhet

Anlände sent på kvällen och blev direkt ivägskickad till ett annat hotell. Ursäktade sig med att något tekniskt problem skulle fixas bästa morgon så vi skulle återkomma bästa förmiddag. Fick ett boende flera trappor upp utan hiss för en natt och kunde därför inte packa upp och installera oss. Då vi återkom till receptionen tänkte de sända iväg oss ännu en natt men då förstod vi att de ljög för oss och hade överbokat sitt hotell. Vi krävde att få tala med chefen och han påstod först att de inte hade något ledigt boende men då vi ilsknade till och krävde att få vad vi betalat för så ordnade han fram en lägenhet. Sedan njöt vi av vår semester i den trevliga lägenheten med stor fin balkong. Jättebra läge med närhet till allt. Vi undvek ytterligare kontakt med receptionen trots att vi egentligen borde klagat på att kylskåpet hade för hög temperatur fast vi höjde till max och soffan hade trasiga träribbor i botten. Sångarna var jättesköna med ovanligt bra räddning. Städningen var jättebra.

 
2015-02-01

av Yvonne E Finspång, Sverige

Dåligt bemötande

Vi hade förbetalat frukosten hemifrån (det var första gången vi gjort så) Efter 3 dagar dök restaurangvärdinnan på oss om att vi saknade frukostarmband. Svarade henne att ingen gett oss armband eller ens info om detta. Då blev jag utskickad till receptionen, där man inte kunde se i datorn att vi förbokat något. Jag sa till receptionisten att då fick hon ringa till Apollo & kolla upp det. Hon avvek då till ett annat rum & där kunde hon se i en annan dator att vi faktiskt talade sanning. Hon sa "sorry". Jag sa att vi var ännu mer sorry, för det var något pinsamt inför alla andra matgäster!!! Sa till henne att det var hotellets uppgift att info. oss & inte tvärtom. Mycket otrevligt bemötande!! Bra att veta är att hotellet INTE har någon gästparkering. Vi fick parkera hyrbilen 1 km från hotellet!! Vi hade betalat 600 kr extra för att hyrbilen skulle lämnas & hämtas på hotellet, men vi fick gå rakt över gatan & hämta den själva, samt lämna den ett dygn tidigare för att få den avcheckad, alltså inget att betala extra för. Städningen var det lite si & så med. Standarden fick duga.

 
2015-01-28

av 614larsh Mullsjö, Sverige

Hyfsat

Bodde i lägenhet på 2:a våningen. De flesta lägenheter har balkong mot solsidan. Enkel standard men hyfsat nära till centrum. Städning fungerade bra. Frukost var bokad i priset men den var i mitt tycke lite tråkig utan någon variation i pålägg mm. men inte alls dålig. Klart är, att vill man betala mer så bör du få bättre standard.