Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
mat, interiör
-
städning

Bekräftad gäst: 2022-01-02


9 av 10

+
Mat och Dryck Faciliteter
-
WFI (hoppar ut från internet ganska ofta) EN skjorta NY i butikens paket försvann från rummet (nyårs skjorta ) anmällde !!?

Bekräftad gäst: 2022-01-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-19


10 av 10

+
Rummet
-
Lite bättre städning

Bekräftad gäst: 2021-12-12


9 av 10

+
rent och fräscht, trevlig personal,
-
poolbaren var inget bra, Man såg inte maten som man kunde beställa, dåligt blandade drinkar

Bekräftad gäst: 2021-12-05


5 av 10

+
Inget
-
Personalen och all inclusive.

Bekräftad gäst: 2021-11-28


6 av 10

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2021-11-28


6 av 10

+
Poolområdet
-
Inte glasdörr till toan. Duschkabin istället för badkar och draperi. Trevligare dämpad belysning i matsalen. Ljuddämpare till matsalen. Lägg till varning om extremt hög ljudnivå från partygatan utanför.

Bekräftad gäst: 2021-11-28


5 av 10

+
Centralt läge
-
Servera varm mat istf kall mat Sätta upp ljuddämpande mtrl i restaurangen för att dämpa allt slammer Skaffa bäddmadrasser till sängarna, så man slipper känna resårfjädrarna rätt i ryggen

Bekräftad gäst: 2021-11-21


4 av 10

+
-
Bättre information när vi kom. Barpoolen ej anpassad till så många gäster, blev långa köer ibland. Kackerlacka på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-11-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

3093 omdömen
Utmärkt
 
1067
Väldigt bra
 
1055
Bra
 
546
Mindre bra
 
231
Underkänt
 
194

5 senaste omdömen

2021-11-14

av Rosalie H

Välj inte det hotellet

Rummen är rymliga och fina.Städningen är bra. Men det är allt som är bra. Maten är under all kritik- tråkig och tråkigt serverad. Öststatsstuk över det hela- utfodringssal i gamla DDR Stor,bullrig ställe med slammer och oväsen från tallrikar och bestick som personalen samlar . Ej dukade bord, mysfaktor noll! Samma mat varje dag, slafsigt serverad och utan smak Det är inte tillåtet att äta frukost ute fast det finns bord och stolar . På kvällar fruktansvärt oväsen - först från underhållning på Gala hotel och efteråt , till nästan midnatt, från hotell Trojas disco vis a vis. SPA inte värt sitt namn, Omklädningsrummet med trasiga dörrar till skåpen och inte ens tvål i duschen! Personalen i receptionen ovänlig och ovillig att hjälpa. Välj inte det här hotellet!

 
2018-12-27

av sommarblomman

Bästa all-inclusive maten

Hotellet hade den bästa all-inklusive maten. Med varierad, väl lagad mat med olika smak. Maten får 5/5. Nackdel var att man fick beställa all dricka. Detta tog tid o kom lagom när man ätit första omgången. Tog även tid i baren. Rent o snyggt hotell. Ligger dock vid festgata så fredag o lördag kvällar kan vara högljutt. Finns en snabbare väg till/från stranden men dock med många trappsteg. Trots all-inklusive så kostar minibaren på rummet extra och spa avdelningen kostar 15€/dag att nyttja. Läget är mitt i Las Amerikas. Lika långt/kort till fanabe som till los cristianos.

 
2018-01-05

av doris309 Borås, Sverige

Rent och fint men mycket hög musik.

Hotellets läge är bra. Personalen bra men ett kylskåp utan kostnad kan man väl förvänta sig. Mycket hög musik som störde på rummet men klockan 23.00 var det tyst. Maten O.K men vinet uruselt. Lite besvärligt med vad man fick och inte fick i baren. Fin pool och ett bra poolområde.

 
2017-11-01

av Magnus C Billdal, Sverige

Fräscht och familjevänligt

Familjevänligt, fräscht och fin utsikt mot havet från många ställen på hotellet. Maten är jättebra och varierad med mycket grönsaker, fisk och kött. Tyvärr är matsalen rätt omysig, med slamrig miljö och väldigt starkt ljus. Personalen är inte otrevlig, men kunde jobba på lite mer charm. Riktigt trevliga pooler med saltvatten. Ok familjerum, men party/musik hörs in, men slutar kring 23.00, så inget stort problem för oss i alla fall.

 
2017-02-20

av sofieu Stockholm, Sverige

Allt kostar extra!

Om du är ute efter ett hotell med mysiga middagar och bra service, leta vidare! Om du är ute efter ett hotell med ett toppenbra poolområde, då har du hittat rätt! När man anländer blir man imponerad av den stora lobbyn och alla gröna växter inomhus. Det är rent och fräscht och även om personalen i receptionen är ganska intetsägande och inte speciellt engagerade så är det första intrycket positivt. Första trubblet man stöter på är de tre hissarna som tycks leva sitt eget liv, men efter ha åkt både upp och ner så kommer vi upp på 4:e våningen där vårt rum finns. Med utsikt över entrén och i nivå med vägen utanför som är rätt trafikerad, kommer många bussar med turister så är ganska mycket ljud. Men soligt och fint fram till eftermiddagen! Rummet är av äldre karaktär men rent och fräscht. Redan vid middagen första kvällen får vi uppleva den usla servicen i matsalen, som är stor och ljudnivån är hemsk! Personalen springer runt som yra höns och plockar disk och dukar nya bord. Du får en chans att beställa dricka, så passa på att ta något som räcker för hela måltiden. Vi hade halvpension och åt alla middagar på hotellet, sista kvällen hade vi en servitris som log och önskade oss smaklig måltiden. Övriga kvällar var kaos, fick själv leta efter en barnstol vid varje måltid och gå fram och tillbaka i den långa matsalen. Vid frukosten fick vi stå och vänta på att få ett bord, fanns det lediga bord var de fulla med disk. Maten var helt okej, kom ofta fram nylagad och fanns alltid bröd och frukt. Poolområdet var det bästa med hela hotellet, många och fräscha solsängar och flera poolen, som visserligen var iskalla. Poolområdet ligger upphöjt så blev många soltimmar. Underhållningen på kvällen var högljud och jag som hade rummet nära hissarna förstod senare att det fanns en anledning till att man satt in en extra dörr i rummet. Allt kostar! Wifi, fanns bara i ett rum i övrigt fick man betala. Handukar till poolen får man hyra för 1,90€ per dag. För att gå tillgång till kylskåpet fick man betala. Ingen vattenkokare eller likande fanns på rummet. Överallt var det rent och fräscht, städningen av rummet var jättebra och märks att städpersonalen gjorde ett bra jobb!