Enrumlägenhet

Enrumlägenhet med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet Superior med balkong eller terrass. Uteplatsen har solstolar med fällbart ryggstöd. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Nyrenoverat badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn/2-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt. Två sovrum och vardagsrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet Superior

Trerumslägenhet Superior med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Uteplatsen har solstolar med fällbart ryggstöd. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Nyrenoverat badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn/2-6 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet Superior med jacuzzi

Trerumslägenhet Superior med jacuzzi på balkongen. Uteplatsen har solstolar med fällbart ryggstöd. Två sovrum och vardagsrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Nyrenoverat badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet Superior

Tvårumslägenhet Superior med balkong eller terrass. Uteplatsen har solstolar med fällbart ryggstöd. Sovrum och kombinerat vardagsrum/ minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och en ihopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Smart-tv med internationella kanaler. Hårtork. Nyrenoverat badrum med badkar och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.