Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

1167 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
442
Bra
 
204
Mindre bra
 
76
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2024-01-03

av D5539TUkristinb Västerås, Sverige

Prisvärt och välskött hotell i Bahia Feliz

Välskött, äldre hotell med bra poolområde för både stora och små. Jättefina grönområden och trädgård på hotellområdet. Minimarket med mkt bra priser. Hotellfrukost har varit till belåtenhet: finns färska frukter, olika sorters bröd, flingor/musli, stekt ägg, bacon, äggröra o sötsaker som donuts, churros, pannkakor. Vi hade 20-25 grader hela veckan, även om det blåste så märks det inte vid poolen som omgärdas av hotellbyggnaden.

 
2023-12-18

av Barrabing Västernorrlands län, Sverige

Över förväntan! Bra hotell!

- Balkong - Vi bodde på balkongen ovanför marknivå. Lagom stor balkong för 2 personer. 2 stolar + 1 bord och ett streck för att kunna hänga blöta handdukar och badkläder. - Köket/vardagsrum - köket var bättre än förväntat. Hade allt man behöver. Tvn var lite omodern och inget vi använde. Stolar, bord och soffa är helt okej. - AC - behövde vi inte använda så ofta eftersom det inte är supervarmt i december. Men när vi använde den så funkade den bra, men lät ganska mycket. - Badrum - helt okej! - Sovrum - bra sängar och bra avlastningsytor och speglar. Vi använde inte garderoben då insidan av dörrarna var smutsiga och vi oftast aldrig packar ut våra väskor. - Poolområde/restaurang/receptionen/supermarket - allt var toppen! Det enda vi kan klaga på är att golven i lägenheten aldrig blir riktigt rena. Annars är allt värt priset!

 
2023-01-04

av Piguillet

Kanarieöarnas bästa personal på ett och samma hotell ❤️

Bodde här i 2 veckor över jul & nyår 22/23. Hur är det möjligt att ett och samma hotell anställt sån trevlig personal? Från städerska, personal i bar/restaurang, badvakt och reparatörer. Inte en enda sur min har vi stött på under vår tid här. Vi är så nöjda med rummet, sängarna och stillheten💙

 
2020-03-05

av rosemariem182 Norrköping, Sverige

Härligt läge

Rent och fint. Bra service. En liten supermercado på hotellet som har det man behöver. Vi hade en jättefin utsikt från vår balkong med havet och härliga palmer. Vi lagade frukost och fika själva så tyvärr kan jag inte uttala mig om restaurangen. Vi låg inte heller vid poolen men det fanns gott om solsängar för de som vill ligga där. Vi gjorde egna utflykter istället. Receptionen ringde efter taxi åt oss. Bra service. Trevlig personal. Det är inte alls långt ner till centrum och flera restauranger som vi kan rekommendera allihop.

 
2020-02-25

av helenal0

Okej hotell med bedrövlig mat

Allt utom maten var bra på detta hotell. Absolut ingen lyx, lite slarvig städning men ungefär vad kan kan förvänta sig i den här klassen. Men: maten var bedrövlig, vidrig och under all kritik. Den står framme i ett varmt rum och svettas, kunde inte se att det var någon ruljans på faten - ny mat fylldes på ovanpå mat som hade legat där länge. Jag och min dotter blev båda matförgiftade olika dagar och vi struntade till sist i att alls äta där trots att vi hade betalt för halvpension. Flera i personalen där var dessutom otroligt otrevliga och det var otrevligt med diskstationer mitt i restaurangen som gjorde att både duvor och flugor flockades där. Bo där, är inte där är kontentan.