Zumba Fitness Week

Julie Lehmann

Julie är redo att sätta ett leende på allas läppar under sina energiska klasser. Följ med på en härlig vecka fylld med styrketräning och dans! 


Klassbeskrivningar

Zumba®Fitness är en klass där vi blandar lågintensiva och högintensiva rörelser i en intervallupplagd dansfest! När den latinamerikanska musiken tar över kommer du inte kunna göra annat än ryckas med!

Strong Nation där vi slutar räkna repetitioner och börjar träna i takt. Här kombinerar vi kroppsvikt, muskeluthållighet, konditionsträning och plyometriska rörelser till musik. Burpees och jumping jacks kombineras med kickboxning och styrketräning – allt i takt till musiken!

CIRCL Mobility fokuserar på flexibilitet och rörlighetsövningar – här i takt till lugnare musik. En nedvarvande klass för att stärka upp och sträcka ut kroppen.

Booty & Core är klassen för dig som vill fokusera på att stärka ben, rumpa och bålmuskulatur!


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Datum & hotell: 

12-19 aug 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktören Julie
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Julie har varit aktiv i fitnessbranchen i mer än 12 år. Hon är licensierad NASM Personal Trainer, Zumba®Fitness, Strong Nation® och CIRCL Mobility-instruktör. Hon får energi av att hålla i sina klasser och hennes önskan är att varje deltagare ska lämna klassen med ett leende och tillfredsställande känsla. 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas