Yogalistic Week by Maria Ekman

Från Flow till svalkande Yin Yoga - den här veckan får du ta del av flödande Vinyasa Yoga, Slow Flow, Yin Yoga, andning och meditation. 

Framför allt riktar vi in oss på känslan, känns det bra så är det bra! En vecka som passar för både nya utövare och mer vana. Både Flow och Yin kommer anpassas efter gruppen. Vi jobbar inbjudande och ödmjukt inför att alla kroppar är olika! Passar för den som gillar yoga som träning och rörlighets träning, eller som behöver blir smidigare och starkare. 


Klassbeskrivningar

Vinyasa Flow - Fritt födande Yoga där vi rör oss både starkt, mjukt och rytmiskt till härlig musik. Ger dig smidighet, energi, kroppskontroll och känsla av att vara ett med kroppen! Flow! 

Slow Flow - Mjukt flödande och härlig Yoga klass. Du rör dig närvarande till musik i långsamma flöden. 

Mjukar upp och stretchar hela kroppen. Ger dig en landad och skön känsla i kropp och sinne. 

Mobility Flow - Funktionellt mobilitets pass med endast kroppsvikt som verktyg. Styrka och rörlighet med fokus på höfter,  axlar, skuldror och ryggrad. Smarta och nyttiga övningar du kan ta med och öva mer på hemma! 

Yin Yoga - Yoga klass som stretchar muskler, leder och bindväv. En stund med djupa andetag och närvaro i kroppen. Ett svalt återhämtnings pass för den som tränar mycket eller för den som vill bli mjukare


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst ochj avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum: 4-11 juni 2023

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Levante, powered by Playitas

Det här ingår:                                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Tove Maria Ekman
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Marie Ekman

Om Maria Ekman

Maria Ekman har lång erfarenhet av att leda andra kroppar till rörelse via yoga, dans och gruppträning. Med över 20 års erfarenhet i branschen leder hon dig tryggt både genom kraftfulla flöden och mer meditativa moment. Hon är mest känd för sina uppskattad Flow klasser men presenterar också gärna svalkande Yin Yoga och effektfulla Mobility övningar.

Maria driver och undervisar yoga på den moderna yogaklubben Yogalistic Studio i Västerås. Yogalistics filosofi bygger på ett holistiskt synsätt som syftar till att vara det naturliga valet för den som vill utveckla sund fysik och mental hälsa genom yogarelaterad träning.


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas