Yoga och träningsvecka med Naofal Yoga

Välkommen med på en omväxlande wellness vecka på härliga Aqua vista i Egypten samt Playitas Resort på Fuerteventura. Denna vecka är för dig som vill kombinera en skön start på dagen med ett uppfriskande yogapass och avsluta den med ett energiskt träningspass

Passen som presenteras passar alla oavsett bakgrund och erfarenheter. Det som avgör hur upplevelsen blir är ditt öppna sinne och nyfikenhet att prova på nya saker samt hur mycket eller lite du vill delta på det som bjuds. Det vi kan garantera är att både kroppen och knoppen kommer få den bästa behandlingen för en hållbarare vardag.

Kom och möt likasinnade, lär känna nya människor, öka ditt välbefinnande och njut av god mat. Du kommer garanterat lämna den här resan med mycket inspiration, verktyg till nya vanor, en härlig känsla i kroppen och ett stort leende på läpparna.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Klassbeskrivning

Sun salutation (Morning yoga): Ett yogaflöde med syftet är att väcka kroppen med rörelse och lätt styrka och skapa energi och vitalitet för dagen, förhoppningsvis får vi vakna upp med solens strålar mot ansiktet. Flödet är tillgängligt både för dig som är van yogi som nybörjare.

Yinyoga: Landa djupt i dig själv och släpp taget med hjälp av yinyoga. Yinyoga är en yogaform där man stannar en längre tid i varje position och släpper allt som heter strävan, prestation och krav. Vi använder positionerna för att hitta in i kroppen och inte tvärtom.

Work and sweat: Ett träningspass där vi kombinerar övningar med kroppen som belastning eller lätta vikter. Passet kombinerar rörlighet, styrka och balans och hämtar inspiration från olika träningsformer du kommer känna igen. Detta är ett pass som har en mer lekfull och utmanande karaktär än något annat så alla kan vara med. Du utgår alltid ifrån dig själv, så inga krav på att lyfta några vikter eller prestera gentemot någon annan.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Vem kan delta?

Alla, oavsett nivå, kan delta. Åldersgräns på 15 år att delta i passen. Nivån anpassas efter deltagarna.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Naofal Ouazzani
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Naofal Ouazzani

Naofal är en person som uppmuntrar till balans i livet. Om dagarna ägnar han ena halvan tiden åt sitt jobb som konsult och andra att undervisa i yoga och meditation på olika studios i Stockholm. Med sin bakgrund som elitidrottare och personlig tränare bjuder han på uppskattade yoga och träningsklasser på ett inspirerande och tillgängligt sätt. Hans klasser passar såväl den nyfikna som den vana utövaren.

Inspireras och lär känna mer av Naofal på www.naofal.se eller följ honom på

Instagram: @naofalyoga.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas